konfekt, snebolde
© wichmann+bendtsen

Snebolde

Julen er konfektens højtid. Men hvorfor ikke lave en sundere udgave? Prøv disse lækre snebolde.

24. november 2016 af Michelle Kristensen

Snebolde

20 stk

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 30 minutter

Tid i alt: 40 minutter

INGREDIENSER

65 g af det faste fedt fra 1 dåse kokosmælk

2 spsk. agavesirup

½ spsk. smeltet kokosolie

45 g kokosmel

1½ spsk. kokosfibermel

60 g udblødte cashewnødder

Topping

1 dl kokosmel

Sådan laver du snebolde

Sådan udbløder du cashewnødder

  • Læg nødderne i koldt vand i minimum 3 timer.
  • Hæld vandet fra, og voila – du har udblødte cashewnødder til dine julekugler!

Sådan laver du sneboldene

  • Kom cashewnødderne i en foodprocessor sammen med det faste fra kokosmælken, og kør det sammen i ca. 1 min.
  • Kom herefter resten af ingredienserne i, og kør det sammen til en ensartet masse.
  • Stil massen på køl i 30 min.
  • Form kuglerne, og rul dem i kokosmel.

Næringsindhold pr. kugle

Energi: 62,8 kcal

Protein: 1 g

Fedt: 5,1 g

Kulhydrat: 3,5 g

Kostfibre: 1 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: