Snebolde

40 minutter
62,8 kcal

Julen er konfektens højtid. Men hvorfor ikke lave en sundere udgave? Prøv disse lækre snebolde.

konfekt, snebolde

Snebolde

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 6½ g af det faste fedt fra 1 dåse kokosmælk
  • ¼ spsk. agavesirup
  • ¼ spsk. smeltet kokosolie
  • 4½ g kokosmel
  • ¼ spsk. kokosfibermel
  • 6 g udblødte cashewnødder

Topping

  • ¼ dl kokosmel

Sådan laver du snebolde

Sådan udbløder du cashewnødder

  • Læg nødderne i koldt vand i minimum 3 timer.

  • Hæld vandet fra, og voila – du har udblødte cashewnødder til dine julekugler!

Sådan laver du sneboldene

  • Kom cashewnødderne i en foodprocessor sammen med det faste fra kokosmælken, og kør det sammen i ca. 1 min.

  • Kom herefter resten af ingredienserne i, og kør det sammen til en ensartet masse.

  • Stil massen på køl i 30 min.

  • Form kuglerne, og rul dem i kokosmel.