Chokoladebrud med nødder

15 minutter
92 kcal

Pift chokoladen op med nødder og forvandl det til disse lækre chokoladebrud. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan blande i chokoladen. Mums!

Chokoladebrud med nødder

DIT HJERTE ELSKER MØRK CHOKOLADE – stoffer i den brune lækkerbisken kan nemlig sænke dit blodtryk.

© wichmann+bendtsen

Chokoladebrud med nødder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • ¼ dl valgfrie nødder
  • ¼ dl valgfrit tørret frugt
  • 16 g mørk chokolade
  • ¼ dl kokoschips

Sådan laver du chokoladebrud

  • Varm ovnen op til 200 gr.
  • Rist nødderne i 5 min. i ovnen. Hak dem herefter groft sammen med den tørrede frugt, og sæt til side.
  • Hak chokoladen groft, og smelt ²∕³ af den i en dyb tallerken sat over en gryde kogende vand. Tag tallerknen af varmen (pas på, du ikke brænder dig), og rør det sidste chokolade i.
  • Tilsæt nødder, tørret frugt og kokos, og rør grundigt, til alt er dækket af chokolade.
  • Hæld massen over i en 16 x 27 cm stor form af silikone. Alternativt foret med bagepapir.
  • Sæt på køl, til chokoladen er stivnet, og skær ud i store, grove stykker.

TIP! Du kan bruge lige de nødder, du har lyst til, men her er der blandt andet brugt pistacie, da de er med til at give bruddene en flot farve.