Chokoladebrud med nødder

15 minutter
92 kcal

Pift chokoladen op med nødder og forvandl det til disse lækre chokoladebrud. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan blande i chokoladen. Mums!

Chokoladebrud med nødder

DIT HJERTE ELSKER MØRK CHOKOLADE – stoffer i den brune lækkerbisken kan nemlig sænke dit blodtryk.

© wichmann+bendtsen

Chokoladebrud med nødder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • ¼ dl valgfrie nødder
  • ¼ dl valgfrit tørret frugt
  • 16 g mørk chokolade
  • ¼ dl kokoschips

Sådan laver du chokoladebrud

  • Varm ovnen op til 200 gr.
  • Rist nødderne i 5 min. i ovnen. Hak dem herefter groft sammen med den tørrede frugt, og sæt til side.
  • Hak chokoladen groft, og smelt ²∕³ af den i en dyb tallerken sat over en gryde kogende vand. Tag tallerknen af varmen (pas på, du ikke brænder dig), og rør det sidste chokolade i.
  • Tilsæt nødder, tørret frugt og kokos, og rør grundigt, til alt er dækket af chokolade.
  • Hæld massen over i en 16 x 27 cm stor form af silikone. Alternativt foret med bagepapir.
  • Sæt på køl, til chokoladen er stivnet, og skær ud i store, grove stykker.

TIP! Du kan bruge lige de nødder, du har lyst til, men her er der blandt andet brugt pistacie, da de er med til at give bruddene en flot farve.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background