Hindbærtrøfler

45 minutter
49 kcal

Den intense smag af gode råvarer gør det nemmere at nøjes med lidt, fordi dine smagsløg hurtigere bliver tilfredsstillet.

Søde trøfler med hindbærpuré og spiritus. Dyppet i chokolade og rullet i kakao.

Hindbærtrøfler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ¼ dl hindbærpuré
  • ¼ dl sukker
  • 13 g lys chokolade
  • ½ g usaltet smør
  • Kakao
  • Evt. eau de vie framboise
  • Evt. chokolade til overtræk

Sådan gør du

  • Lav hindbærpuré ved at purere frosne hindbær meget fint gennem en sigte. Bring hindbærpuré og sukker i kog.
  • Hak chokoladen fint, og hæld nu den varme frugtmasse ned i chokoladen i en tynd stråle, mens du rører, så massen ikke skiller. Når den er fingervarm, røres små smørtern i, og den smages evt. til med spiritus.
  • Efter let afkøling trilles massen til kugler, som herefter rulles i kakao. Kuglerne kan også dyppes i smeltet chokolade og bagefter rulles i kakao, når chokoladen næsten er størknet.

Her kan du finde flere opskrifter på lækkert og sundt julekonfekt