Søde trøfler med hindbærpuré og spiritus. Dyppet i chokolade og rullet i kakao.

Hindbærtrøfler

Den intense smag af gode råvarer gør det nemmere at nøjes med lidt, fordi dine smagsløg hurtigere bliver tilfredsstillet.

6. juni 2010 af I FORM

30 stk.

1 dl hindbærpuré
1/2 dl sukker
200 g lys chokolade
10 g usaltet smør
Kakao
Evt. eau de vie framboise
Evt. chokolade til overtræk

Tilberedning

  • Lav hindbærpuré ved at purere frosne hindbær meget fint gennem en sigte. Bring hindbærpuré og sukker i kog.
  • Hak chokoladen fint, og hæld nu den varme frugtmasse ned i chokoladen i en tynd stråle, mens du rører, så massen ikke skiller. Når den er fingervarm, røres små smørtern i, og den smages evt. til med spiritus.
  • Efter let afkøling trilles massen til kugler, som herefter rulles i kakao. Kuglerne kan også dyppes i smeltet chokolade og bagefter rulles i kakao, når chokoladen næsten er størknet.

Her kan du finde flere opskrifter på lækkert og sundt julekonfekt

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler