Grønne protein-kugler
© wichmann+bendtsen

Grønne protein-snackkugler

Den perfekte snack efter en god og hård træning.

5. februar 2018 af Signe Leth

Grønne protein-snackkugler med spinat

12 stk.

1 dl pistacienødder
1 dl hampefrø
2 håndfulde spinat
1 dl peanutbutter
1 dl dadler, udstenede

Topping:

2 spsk. græskarkernemel eller finthakkede pistacienødder


Skal man spise proteinpulver, når man træner? Kan man få protein gennem almindelig mad? Kan man blive tyk af for meget protein? I FORM be- eller afkræfter her 6 typiske myter om protein-indtag.

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienser i en foodprocessor, til du har en sammenhængende masse.
  • Form 12 små kugler, og rul dem i lidt græskarkernemel.
  • Stil snackkuglerne på køl i en times tid, enten i fryser eller køleskab, så de kan sætte sig. Kuglerne kan holde sig ca. 3 dage på køl, og længere tid, hvis spinaten udelades.

Hvor meget protein har du egentlig brug for? Få svar her.

Næringsindhold pr. stk.:

Energi: 121 kcal
Protein: 4,9 g
Fedt: 8 g
Kulhydrat: 9,2 g
Kostfibre: 3 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler