Grønne protein-kugler
© wichmann+bendtsen

Grønne protein-snackkugler

Den perfekte snack efter en god og hård træning.

5. februar 2018 af Signe Moesby Leth

Grønne protein-snackkugler med spinat

12 stk.

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 1 time

Tid i alt: 75 minutter

INGREDIENSER

1 dl pistacienødder

1 dl hampefrø

2 håndfuld spinat

1 dl peanutbutter

1 dl dadler, udstenede

Topping

2 spsk. græskarkernemel eller finthakkede pistacienødder

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienser i en foodprocessor, til du har en sammenhængende masse.
  • Form 12 små kugler, og rul dem i lidt græskarkernemel.
  • Stil snackkuglerne på køl i en times tid, enten i fryser eller køleskab, så de kan sætte sig. Kuglerne kan holde sig ca. 3 dage på køl, og længere tid, hvis spinaten udelades.

Hvor meget protein har du egentlig brug for? Få svar her.

Næringsindhold pr. stk.:

Energi: 121 kcal

Protein: 4,9 g

Fedt: 8 g

Kulhydrat: 9,2 g

Kostfibre: 3 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: