Kvinde træner hjemme
© Colourbox

Effektive træningsprogrammer på 15 minutter

Et kvarter tre gange om ugen. Det er nok til at få en effektiv træning i hus. Vi giver dig korte og nemme træningsprogrammer, som hjælper dig rigtig godt på vej til en sundere krop og en bedre form.

30. januar 2017

Fit på 15 minutter

Er hverdagen travl og tiden til træningen knap? Så frygt ej. Vi har lavet en række træningsprogrammer af 15 minutter, som nok skal få dig i topform. 

Det eneste, du skal gøre, er at vælge det program, der passer dig bedst. Og så skal du bare klemme programmet ind tre gange i løbet af ugen. Så garanterer vi, at du kan mærke en forskel.

Vi har træningsprogrammer til løb, styrketræning, yoga og crossfit - og meget mere. Find dit nye træningsprogram her og nå i mål med din træning.

Der vil i forbindelse med nye magasiner komme flere træningsprogrammer, som du kan udskifte de gamle med. 

Find alle træningsprogrammerne herunder.

Træningstøj som passer til det hele

Uanset hvilken træningstype du er, og uanset om du nyder de lange løbeture, de højintensive og svedige træningspas eller en stille stund med yoga, så passer det nye træningssæt fra Active Fit perfekt. Du får et par lækre, sorte tights med høj talje og en bred elastik, der holder maven på plads. Den matchende top er figursyet med et bredt snit forneden, så den ikke strammer over maven. Glæd dig til at træne i et sæt, der bliver siddende, hvor det skal, uanset om pulsen skal helt op eller helt ned. Din krop vil både have det godt og se godt ud.

GODT TILBUD: Lige nu får du det lækre sæt træningstøj + 4 numre af I FORM for kun 149 kr. + 49,50 i porto (i alt 198,50 kr.).

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler