Kvinde træner hjemme
© Colourbox

Effektive træningsprogrammer på 15 minutter

Et kvarter tre gange om ugen. Det er nok til at få en effektiv træning i hus. Vi giver dig korte og nemme træningsprogrammer, som hjælper dig rigtig godt på vej til en sundere krop og en bedre form.

30. januar 2017

Fit på 15 minutter

Er hverdagen travl og tiden til træningen knap? Så frygt ej. Vi har lavet en række træningsprogrammer af 15 minutter, som nok skal få dig i topform. 

Det eneste, du skal gøre, er at vælge det program, der passer dig bedst. Og så skal du bare klemme programmet ind tre gange i løbet af ugen. Så garanterer vi, at du kan mærke en forskel.

Vi har træningsprogrammer til løb, styrketræning, yoga og crossfit - og meget mere. Find dit nye træningsprogram her og nå i mål med din træning.

Der vil i forbindelse med nye magasiner komme flere træningsprogrammer, som du kan udskifte de gamle med. 

Find alle træningsprogrammerne herunder.

Derfor er dit træningstøj vigtigt …

Hvis du vil have det optimale ud af din træning, så er det naturligvis vigtigt, at dit træningstøj både er funktionelt, og at du føler dig godt tilpas i det. Lige nu kan du få et fedt træningssæt fra Active Fit bestående af et par højtaljede træningstights og en stilren, løstsiddende t-shirt. Begge dele er i en åndbar og blød kvalitet, så det er behageligt at have på, samtidig med at det er skabt til at fungere perfekt under din træning. Vis mig træningssættet fra Active Fit til kun 149 kr. + 49,50 i porto, inklusive 4 numre af I FORM.


De højtaljede tights sikrer, at du har fuld bevægelighed, uden at du behøver være nervøs for, om dine tights glider ned. T-shirtens særlige åndbarhed gør, at den ikke klistrer sig til ryggen, mens dens udformning sørger for, at ingen sømme irriterer dig under din træning. Lige nu får du træningssættet sammen med 4 numre af I FORM fyldt med inspiration til en sundere hverdag, effektive træningsprogrammer og lækre opskrifter for kun 149 kr. + 49,50 i porto.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler