Bootcamp: Drømmekrop på 10 minutter

Tænk, hvis du kunne få din træning overstået på sølle 10 minutter. Fantastisk, ikke? Den gode nyhed er, at det kan du faktisk – hvis du giver den fuld gas!

13. juni 2016 af I FORM

I FORM har hentet inspiration hos militæret og skruet en supereffektiv bootcamp sammen, der sætter fuld fart på din forbrænding og former hele din krop. Du kan lave øvelserne hvor som helst med et par håndvægte som de eneste redskaber.

Så effektiv er I FORMs bootcamp

Med I FORMs 10 effektive øvelser og fuldt fokus, når du træner, kan 10 minutter, 5 gange om ugen, være nok til at stimulere dine muskler og smelte fedtet væk. Det kræver, at du virkelig går til den under træningen. Men det er jo bare i 10 minutter!

Bootcamp for hele kroppen

Programmet består af 10 øvelser, som tilsammen styrker hele kroppens muskulatur. Når du har trænet i 10 minutter, vil du altså have påvirket alle de store muskelgrupper i kroppen. De fleste af øvelserne er bygget op med det formål at træne så mange muskler som muligt i én øvelse. På den måde kan du nemlig både skære i træningstiden og sikre, at du får udfordret dine muskelfibre, så de kan vokse sig stærkere.

Dit stofskifte vil være højere end normalt i timerne efter træningen, da kroppen reparerer de “skader”, du har lavet på den. Sørger du for at holde dit blodsukker stabilt, vil du dermed forbrænde mere fedt.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad forhindrer dig oftest i at træne?


I FORM anbefaler