Bootcamp: Drømmekrop med 10 minutters cirkeltræning

Tænk, hvis du kunne få din træning overstået på sølle 10 minutter. Fantastisk, ikke? Den gode nyhed er, at det kan du faktisk – hvis du giver den fuld gas!

Kvinde i gang med push-ups, cirkeltræning.

10 seje øvelser på 10 hæsblæsende minutter – og så er du færdig. Som i HELT færdig!

© wichmann+bendtsen

I FORM har hentet inspiration hos militæret og skruet en supereffektiv bootcamp sammen, der sætter fuld fart på din forbrænding og former hele din krop. Du kan lave øvelserne hvor som helst med et par håndvægte som de eneste redskaber.

Så effektiv er I FORMs bootcamp

Med I FORMs 10 effektive øvelser og fuldt fokus, når du træner, kan 10 minutter 5 gange om ugen være nok til at stimulere dine muskler og smelte fedtet væk. Det kræver, at du virkelig går til den under træningen. Men det er jo bare i 10 minutter!

Cirkeltræning for hele kroppen

Programmet består af 10 øvelser, som er opbygget som en cirkeltræning. Øvelserne er valgt, så de tilsammen styrker hele kroppens muskulatur og træner så mange muskler som muligt.
Når du har trænet i 10 minutter, vil du altså have påvirket alle de store muskelgrupper i kroppen. På den måde kan du nemlig både skære i træningstiden og få maksimalt ud af din træning.

10 øvelser på 10 minutter

Sådan gør du:

  • Hver øvelse køres i 1 minut.
  • Herefter går du videre til næste øvelse – uden pause!
  • Sæt din mobil eller pulsur til at bippe hvert minut, så du ikke selv skal holde øje med tiden.

I en del af øvelserne skal du bruge håndvægte. Er du begynder, så start med 3 kilo – er du øvet, så kast dig over dem på 5 kilo. Giver du den fuld gas under træningen, vil din forbrænding være højere end normalt i timerne efter træningen.