Uge 6 • Kostplan 1300-1400 kcal

Denne ugeplan er til dig, der følger I FORM kostplan 1300-1400 kcal og gerne vil have forslag til, hvad du kan spise til alle måltider. En hjælp, hvis du vil være sikker på at tabe dig.

Kostplan 13-1400 kcal, uge 6 – bananbrød

Velkommen til uge 6 med din I FORM kostplan 1300-1400 kcal. Herunder finder du forslag til ugens måltider. Både morgenmad, frokost og aftensmad.

Du kan følge ugeplanen slavisk eller nøjes med at bruge den til enkelte måltider og så sammensætte de øvrige ud fra grøntsags-, protein- og fedtlisten, der følger med din I FORM Kostplan 1300-1400 kcal

Du kan skifte morgenmaden lørdag eller søndag ud med 2 skiver af vores smovsede og meget populære bananbrød. Vi kan anbefale at bage det dagen før, for så kan det lige nå at sætte sig.

Så kan du også træne din viljestyrke, for det kræver rygrad ikke at spise det med det samme.

Ugens kostplan


Klik på plusset for at se, hvad du kan spise de enkelte dage (+)

Uge 6 • 1300-1400 kcal om dagen

MANDAG

Kostplan, frokost – Æggewrap med kylling
© wichmann+bendtsen

MANDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 stk. fuldkornsknækbrød med 1 skive ost og 1 skive skinke
  • Gnavegrønt, fx gulerødder

Frokost

  • 1 avocado halveret og fyldt med agurk og radiser
  • Top med citronsaft + 4 spsk. sesamfrø
  • Hertil 4 falafler

– eller følg vores opskrift:
Æggewrap med kylling (se foto ↑)
(20 minutter • 407 kcal)

Aftensmad

  • Sammenkogt ret med dåsetomat, svampe, løg/hvidløg, gulerod + 2 dl sorte bønner + ½ dl fløde
  • Hertil 2 kogte kartofler

– eller følg vores opskrift:
Pastasalat med kylling
(20 minutter • 545 kcal)

TIRSDAG

Kostplan, aftensmad – Mørbradgryde med ris
© wichmann+bendtsen

TIRSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl minimælk
  • ½ æble

Frokost

  • 1 halveret squash fyldt med revet gulerod og blegselleri
  • Gratinér med 3 spsk. revet ost
  • Hertil 1 kyllingebryst med 1 dl hytteost rørt op med 1½ spsk. pesto

– eller følg vores opskrift:
Agurkebåde med æggesalat
(30 minutter • 428 kcal)

Aftensmad

  • Ca. 110 g hakket oksekød stegt samen med:
  • Masser af fintsnittet gulerod og hvidkål
  • Løg, hvidløg og chili
  • 4 spsk. flødeost
  • Hertil evt. 1 skive groft brød

– eller følg vores opskrift:
Mørbradgryde med ris (se foto ↑)
(30 minutter • 637 kcal)

ONSDAG

Kostplan, frokost – Kold ærtesuppe med rejer
© wichmann+bendtsen

ONSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1½ dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld granola
  • 1 håndfuld brombær

Frokost

  • 1 peberfrugt halveret og fyldt med stegt spinat og soltørrede tomater
  • Hertil 4 spsk. ristede pinjekerner
  • 1 stykke bagt laks

– eller følg vores opskrift:
Kold ærtesuppe med rejer (se foto ↑)
(20 minutter • 425 kcal)

Aftensmad

Wok lavet med:

  • Kalkunfilet i tern
  • Masser af spidskål
  • Peberfrugt, løg og hvidløg
  • Fiskesauce
  • 1 dl kokosmælk
  • Masser af krydderier og krydderurter
  • 1 ½ dl fuldkornsnudler

– eller følg vores opskrift:
Skinkepizza uden mel
(30 minutter • 606 kcal)

TORSDAG

Kostplan, aftensmad – Koteletter i fad med ris
© wichmann+bendtsen

TORSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 skive fuldkornsrugbrød
  • 1 æg
  • Cherrytomater

Frokost

  • 2 vegetar-frikadeller
  • 1½ dl græsk yoghurt rørt op med hvidløg og urter
  • Hertil blomkålsris med ærter

– eller følg vores opskrift:
Broccolisalat med kylling
(25 minutter • 442 kcal)

Aftensmad

  • 1½ dl sort quinoa toppet med:
  • 2½ dl stegt tofu
  • Masser af spirer, radiser og tomater
  • Vinaigrette af 1½ spsk. olie, hvidløg og citronsaft

– eller følg vores opskrift:
Koteletter i fad (se foto ↑)
(25 minutter • 622 kcal)

FREDAG

Kostplan, aftensmad – Spaghetti med linse-bolognese og squash
© wichmann+bendtsen

FREDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 stk. fuldkornsknækbrød + 1 skive ost + 1 skive skinke
  • Agurkestænger

Frokost

  • 1 stor portion dampede grønne bønner
  • Vinaigrette af sennep, 1 lille spsk. olie og lidt honning
  • Top med 2 spsk. smuldret feta
  • Hertil 3 skiver kalkunfilet + 1 dl linser

– eller følg vores opskrift
Blomkålsbolle med tunsalat
(30 minutter • 442 kcal)

Aftensmad

  • 1 skive ristet grovbrød
  • 1 dl guacamole
  • Tomater og purløg
  • 1 laksefilet
  • Bagte rodfrugter

– eller følg vores opskrift:
Spaghetti med linsebolognese (se foto ↑)
(20 minutter • 593 kcal)

LØRDAG

Kostplan, aftensmad – Sunde kyllinge-frikadeller
© wichmann+bendtsen

LØRDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • Havregrød lavet på 1 dl gryn og vand
  • 1 håndfuld blåbær
  • 10 hasselnødder

Frokost

  • 1 tallerkenfuld dampede broccoli buketter + frisk babyspinat + ærter + ½ avocado i skiver
  • Top med dressing af 1 lille spsk. olie blandet med citronsaft, salt og peber
  • Hertil 1 smilende æg + 1 dl linser

– eller følg vores opskrift:
Pølsehorn med gnavegrønt
(30 minutter • 383 kcal)

Aftensmad

  • Ca. 90 g okseculotte
  • Ovnbagte bønner, peberfrugter og græskar
  • 1½ dl valgfri sovs
  • 1 bagekartoffel

– eller følg vores opskrift:
Kyllingefrikadeller og spidskålssalat: (se foto ↑)
(20 minutter • 611 kcal)

SØNDAG

Kostplan, frokost – Omelet med spinat og hytteost
© wichmann+bendtsen

SØNDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 skive fuldkornsrugbrød
  • 1 æg
  • Peberfrugt i skiver

Frokost

  • Masser af fennikel og porre bagt i fad i ovnen med ½ dl revet parmesan og 1 dl kaffefløde
  • Hertil 2 fiskefrikadeller

– eller følg vores opskrift:
Omelet med spinat (se foto ↑)
(30 minutter • 446 kcal)

Aftensmad

  • 2 kyllingefileter bagt i ovnen med løg, tomater, hvidløg og masser af krydderier
  • Hertil 1 dl ris blandet med revet blomkål + drys af persille
  • Top med 1 håndfuld saltmandler

– eller følg vores opskrift:
Blomkålscurry
(30 minutter • 611 kcal)