Uge 1 • Kostplan 1300-1400 kcal

Denne ugeplan er til dig, der følger I FORM kostplan 1300-1400 kcal og gerne vil have forslag til, hvad du kan spise til alle måltider. En hjælp, hvis du vil være sikker på at tabe dig.

Kostplan 1300-1400 kcal, uge 1 – blomkålscouscous-salat med kylling

Velkommen til den første uge med din I FORM kostplan 1300-1400 kcal. Ud fra kostplanen kan du sammensætte dine egne måltider, men hvis du gerne vil have helt konkrete forslag til, hvad du kan spise, så er denne ugeplan lige noget for dig.

Du kan følge ugeplanen slavisk eller nøjes med at bruge den som inspiration til enkelte måltider.

Spiser du fx frokost i en kantine, kan du vælge at sammensætte denne ud fra grøntsags-, protein- og fedtlisten i din I FORM Kostplan 1300-1400 kcal og så følge ugeplanen herunder til dagens øvrige måltider.

Fordelen ved at følge ugeplanen er, at du med garanti vil tabe dig, at du slipper for at finde på retter, og at du er sikret dejligt mættende råvarer med masser af vitaminer, mineraler og kostfibre.

Ugens kostplan


Klik på plusset for at se, hvad du kan spise de enkelte dage (+)

Uge 1 • 1300-1400 kcal om dagen

MANDAG

Kostplan, aftensmad – bagt torsk med perlebygsalat
© wichmann+bendtsen

MANDAG

Morgenmad

Greenie lavet af:

  • ½ banan
  • 1 medjool daddel
  • 1 håndfuld frossen spinat
  • 1 spsk. frosne edamamebønner
  • Lidt citronsaft
  • Iskoldt vand
  • Lidt kardemomme

Frokost

  • ½ tallerkenfuld agurk og peberfrugt i stænger
  • 1 kyllingefilet toppet med 1 dl hytteost
  • Sød chilisauce, frisk chili og forårsløg

– eller følg vores opskrift:
Spidskålssalat med kikærter
(15 minutter • 435 kcal)

Aftensmad

  • 1 stor tallerkenfuld spidskål og ærter vendt i citronsaft og ½ spsk. olivenolie
  • Hertil 1 stor bøtte rejer
  • 20 saltmandler
  • 1 skive groft brød
  • Dild

– eller følg vores opskrift:
Bagt torsk med perlebygsalat (se foto ↑)
(30 minutter • 566 kcal)

TIRSDAG

Kostplan, morgenmad - Havregryn med mælk
© wichmann+bendtsen

TIRSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 dl havregryn (se foto ↑)
  • 2 dl minimælk
  • ½ frugt, fx banan eller æble

Frokost

  • 1 stor portion babyspinat + papirstynde blomkålsskiver
  • Top med friske krydderurter + 4 spsk. feta tern + 1 dl edamamebønner
  • Hertil 1 fiskefrikadelle

– eller følg vores opskrift:
Broccolisalat med kylling
(25 minutter • 442 kcal)

Aftensmad

  • 1 lille fuldkornspandekage med salat, peberfrugt, løg
  • ½ avocado
  • Ca. 100 g krydret hakket oksekød
  • Krydderurter og syltede rødløg

– eller følg vores opskrift:
Spinatvafler med rejer og blandet salat
(20 minutter • 549 kcal)

ONSDAG

Kostplan, aftensmad – Kartoffel-porre-suppe med kalkunbacon
© wichmann+bendtsen

ONSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1½ dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld granola
  • 1 håndfuld vindruer

Frokost

  • 1 stor portion stegte grønne bønner
  • 5 skiver stegt kalkunbacon i tern
  • 1 dl stegt tofu
  • 4 spsk. sesamfrø

– eller følg vores opskrift:
Agurkebåde med æggesalat
(30 minutter • 428 kcal)

Aftensmad

  • 1 stor portion napolitana mix
  • Cherrytomater
  • 2 store æg
  • 25 oliven

– eller følg vores opskrift:
Kartoffelporre suppe med kalkunbacon (se foto ↑)
(30 minutter • 545 kcal)

TORSDAG

Kostplan, frokost – Laks med hummus
© wichmann+bendtsen

TORSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld blåbær
  • 10 mandler

Frokost

  • 1 stor portion fintsnittet hvidkål
  • ½ håndfuld saltede mandler
  • 300 g rejer
  • 2 spsk. creme fraiche dressing

– eller følg vores opskrift:
Laksefilet med grøntsagsstænger og hummus (se foto ↑)
(20 minutter • 413 kcal)

Aftensmad

  • 1½ dl fuldkornspasta blandet med squashstrimler
  • Tomatsauce med 1½ dl røde linser og krydderier

– eller følg vores opskrift:
Blomkålscouscous med krydret kylling
(20 minutter • 644 kcal)

FREDAG

Kostplan, morgenmad – Knækbrød og grøntsager
© wichmann+bendtsen

FREDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 stk. fuldkornsknækbrød (se foto ↑)
  • 1 skive ost
  • 1 skive skinke
  • Agurkestænger eller andet gnavegrønt

Frokost

  • 1 stor portion rucola
  • 1 hakkebøf
  • 1 dl guacamole + krydderurter

– eller følg vores opskrift
Blomkålsbolle med tunsalat
(30 minutter • 442 kcal)

Aftensmad

  • Wok med svampe, peberfrugt, forårsløg, gulerod og broccoli
  • Ca. 150 g svinemørbrad i strimler
  • 4 spsk. ristede pinjekerner
  • 1 dl brune ris blandet med revet blomkål

– eller følg vores opskrift:
Burgermenu med færre kalorier
(15 minutter • 636 kcal)

LØRDAG

Kostplan, aftensmad – Koteletter i fad med ris
© wichmann+bendtsen

LØRDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld jordbær
  • 10 mandler

Frokost

  • 1 peberfrugt halveret og fyldt med stegt spinat og soltørrede tomater
  • Hertil 4 spsk. ristede pinjekerner
  • 1 stykke bagt laks

– eller følg vores opskrift:
Kold ærtesuppe med rejer
(20 minutter • 425 kcal)

Aftensmad

  • 1 stor portion fintsnittet spidskål og radiser
  • 1 dåse tun
  • 1½ dl kold fuldkornspasta
  • Masser af dild
  • ½ avocado
  • Vinaigrette af 1 spsk. olie og 1 spsk. citronsaft

– eller følg vores opskrift:
Koteletter i fad med pikantost (se foto ↑)
(25 minutter • 622 kcal)

SØNDAG

Kostplan, frokost – Blomkålsbolle med tunsalat
© wichmann+bendtsen

SØNDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 skive fuldkornsrugbrød
  • 1 æg
  • Peberfrugt i skiver

Frokost

  • Salat af rucola, agurk og små blomkålsbuketter
  • 1 håndfuld bær
  • 1 håndfuld nødder
  • 2 kyllingefrikadeller

– eller følg vores opskrift:
Blomkålsbolle med tunsalat (se foto ↑)
(30 minutter • 442 kcal)

Aftensmad

  • 1 lille kotelet
  • 1 dl couscous
  • 1 stor portion strimlet hvidkål
  • 3 spsk. cremefraiche dressing
  • 10 hakkede mandler

– eller følg vores opskrift:
Spidskålswraps med blomkålsdeller
(30 minutter • 586 kcal)