Uge 3 • Kostplan 1300-1400 kcal

Denne ugeplan er til dig, der følger I FORM kostplan 1300-1400 kcal og gerne vil have forslag til, hvad du kan spise til alle måltider. En hjælp, hvis du vil være sikker på at tabe dig.

Kostplan 1300-1400 kcal, uge 3 – kalkungryde med kartoffelmos

Du er nået til uge 3 med din I FORM kostplan på 1300-1400 kcal. Herunder finder du forslag til alle dine måltider i den kommende uge.

Du kan følge ugeplanen slavisk eller nøjes med at bruge den som inspiration til enkelte måltider og så sammensætte de øvrige ud fra grøntsags-, protein- og fedtlisten, der følger med din I FORM Kostplan 1300-1400 kcal.

Hvis du er mest til at følge en konkret opskrift, så er der daglige forslag til det. Tirsdag er der fx mulighed for at lave en burgermenu med færre kalorier. Haps!

Ugens kostplan


Klik på plusset for at se, hvad du kan spise de enkelte dage (+)

Uge 3 • 1300-1400 kcal om dagen

MANDAG

Kostplan, aftensmad - spinatvafler
© wichmann+bendtsen

MANDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • Havregrød af 1 dl gryn
  • ½ æble
  • 10 valnødder

Frokost

  • ½ tallerkenfuld agurk og peberfrugt i stænger
  • 1 kyllingefilet
  • Top med 1 dl hytteost, sød chilisauce, frisk chili og forårsløg

– eller følg vores opskrift:
Spidskålssalat med kikærter
(15 minutter • 435 kcal)

Aftensmad

  • 1 lille fuldkorns-madpandekage
  • Salat, peberfrugt og løg
  • ½ avocado
  • Ca. 100 g krydret, hakket oksekød
  • Top med krydderurter og syltede rødløg

– eller følg vores opskrift:
Spinatvafler med rejer og blandet salat (se foto ↑)
(20 minutter • 549 kcal)

TIRSDAG

Kostplan, morgenmad – Greenie
© wichmann+bendtsen

TIRSDAG

Morgenmad

Greenie (se foto ↑) lavet af:

  • ½ banan
  • 1 medjool daddel
  • 1 håndfuld frossen broccoli
  • 1 spsk. frosne edamamebønner
  • Lidt citronsaft
  • Iskoldt vand
  • Lidt vaniljepulver

Frokost

  • Omelet af 2 æg + babyspinat + 6 spsk. revet ost
  • Hertil dampede broccolibuketter

– eller følg vores opskrift:
Laksefilet og grøntsager
(20 minutter • 413 kcal)

Aftensmad

  • 250 g ovnbagt sejfilet
  • 1 dl guacamole
  • 1 stor portion gulerodsråkost med citronsaft
  • 1 dl perlebyg

– eller følg vores opskrift:
Burgermenu
(15 minutter • 636 kcal)

ONSDAG

Kostplan, aftensmad – Kalkungryde med kartoffelmos
© wichmann+bendtsen

ONSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1½ dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld granola
  • 1 håndfuld vindruer

Frokost

  • Salat lavet af:
  • 1½ dl sorte linser
  • Agurkeskiver
  • Halverede tomater
  • 2 spsk smuldret feta
  • 5 oliven
  • 1 tsk. olie med 1 fed knust hvidløg

– eller følg vores opskrift:
Pølsehorn med gnavegrønt
(30 minutter • 383 kcal)

Aftensmad

  • ½ groft pitabrød (brugt som pizzabund) med 3 skiver skinke, skiver af squash, tomat og peberfrugt
  • Gratinér med 6 spsk. revet ost
  • Hertil 1 dl hytteost og gnavegrønt

– eller følg vores opskrift:
Kalkungryde med paprika (se foto ↑)
(30 minutter • 649 kcal)

TORSDAG

Kostplan, morgenmad – Yoghurt med bær
© wichmann+bendtsen

TORSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt naturel (se foto ↑)
  • 1 håndfuld bær, fx blåbær
  • 10 mandler

Frokost

  • 1 stor portion fintsnittet rød spidskål
  • ½ håndfuld saltede mandler
  • 300 g rejer
  • 2 spsk. creme fraiche dressing

– eller følg vores opskrift:
Laksefilet med grøntsagsstænger og hummus
(20 minutter • 413 kcal)

Aftensmad

  • 1 stor portion babyspinat
  • 1 æble i tern
  • 4 spsk. ristede græskarkerner
  • 1 dl edamamebønner
  • Saft fra citron eller lime
  • Hertil 2 falafler

– eller følg vores opskrift:
Bagt torsk med perlebygsalat og bønnefritter
(30 minutter • 566 kcal)

FREDAG

Kostplan, frokost – Salat med tun
© wichmann+bendtsen

FREDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 stk. fuldkornsknækbrød
  • 1 skive ost
  • 1 skive skinke
  • Agurkestænger

Frokost

  • 1 stor portion stegt, fintsnittet hvidkål og gulerod
  • Hertil 2 spsk. chilisauce
  • 10 skiver ristet kalkunbacon
  • 15 saltmandler

– eller følg vores opskrift
Salat med tun og æg (se foto ↑)
(20 minutter • 372 kcal)

Aftensmad

  • 1½ dl fuldkornspasta blandet med squashstrimler
  • Tomatsauce med 1½ dl røde linser og krydderier

– eller følg vores opskrift:
Blomkålscouscous med krydret kylling
(20 minutter • 644 kcal)

LØRDAG

Kostplan, aftensmad – Spidskåls-wraps med blomkålsdeller
© wichmann+bendtsen

LØRDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt naturel
  • ½ pære
  • 10 mandler

Frokost

  • Squashpasta + 5 skiver strimlet skinke + cherrytomater
  • Gratinér med 6 spsk. ost

– eller følg vores opskrift:
Salat med spidskål og kikærter
(15 minutter • 435 kcal)

Aftensmad

  • Wok af lynstegt broccoli, forårsløg og hvidløg
  • Ca. 150 g oksemørbrad i strimler
  • Hertil 1 dl ris
  • 2 spsk. sesamfrø
  • Sojasauce
  • 2 spsk. sød chilisauce

– eller følg vores opskrift:
Tortillawraps af spidskål (se foto ↑)
(30 minutter • 586 kcal)

SØNDAG

Kostplan, frokost – Broccolivaffel-sandwich
© wichmann+bendtsen

SØNDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 skive fuldkornsrugbrød
  • 1 æg
  • Peberfrugt i skiver

Frokost

  • Bund af frisk salat og rødløg i små tern
  • Top med 300 g rejer rørt op med 1½ spsk. mayonnaise + dild

– eller følg vores opskrift:
Broccoli vaffel-sandwich med skinke (se foto ↑)
(15 minutter • 410 kcal)

Aftensmad

Bowl lavet med:

  • Bagte gulerødder
  • Snittet hvidkål
  • 110 g hakket oksekød
  • 1 dl majs
  • 1 dl guacamole
  • Fintsnittet rød chili

– eller følg vores opskrift:
Mørbradgryde med ris
(30 minutter • 637 kcal)