Uge 5 • Kostplan 1300-1400 kcal

Denne ugeplan er til dig, der følger I FORM kostplan 1300-1400 kcal og gerne vil have forslag til, hvad du kan spise til alle måltider. En hjælp, hvis du vil være sikker på at tabe dig.

Kostplan 1300-1400 kcal, uge 5 – spinatsalat med røget laks

Så er du nået til uge 5 på din I FORM kostplan 1300-1400 kcal.

Herunder finder du forslag til alle ugens måltider, så du kan spare tid, penge og panikindkøb i supermarkedet.

I stedet kan du bruge dit krudt på at træne, snitte grøntsager og så ellers læne dig tilbage og nyde frugterne af dit hårde arbejde.

Du kan som altid følge ugeplanen slavisk eller nøjes med at bruge den til enkelte måltider og så sammensætte de øvrige ud fra grøntsags-, protein- og fedtlisten, der hører til din I FORM Kostplan 1300-1400 kcal.

God fornøjelse med ugeplanen!

Ugens kostplan


Klik på plusset for at se, hvad du kan spise de enkelte dage (+)

Uge 5 • 1300-1400 kcal om dagen

MANDAG

Kostplan, frokost – Salat med kål og kikærter
© wichmann+bendtsen

MANDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1½ dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld granola
  • ½ æble

Frokost

  • ½ tallerkenfuld agurk og peberfrugt skåret i stænger
  • Hertil 1 kyllingefilet toppet med 1 dl hytteost blandet med sød chilisauce
  • Top med frisk chili og forårsløg

– eller følg vores opskrift:
Spidskålssalat med kikærter (se foto ↑)
(15 minutter • 435 kcal)

Aftensmad

  • Gryderet med ca. 110 g hakket oksekød, dåsetomat, løg, gulerødder, persille, hvidløg, spinat og masser af krydderier
  • Hertil 1 dl spaghetti blandet med strimlet squash
  • Top med 6 spsk. revet ost

– eller følg vores opskrift:
Kartoffel-porresuppe
(30 minutter • 545 kcal)

TIRSDAG

Kostplan, aftensmad – Burger-menu kalorielet
© wichmann+bendtsen

TIRSDAG

Morgenmad

Greenie lavet af:

  • ½ banan
  • 1 medjool daddel
  • 1 håndfuld frossen spinat
  • 1 spsk. frosne edamamebønner
  • Lidt citronsaft
  • Iskoldt vand
  • 1 tsk. peanutbutter

Frokost

  • 1 stor portion spidskål med lynstegte broccolini
  • Top med 15 cashewnødder og 2½ dl ristet tofu
  • Dressing af 1 spsk. olie + citronsaft

– eller følg vores opskrift:
Spinatsalat med røget laks
(15 minutter • 447 kcal)

Aftensmad

  • 250 g ovnbagt sejfilet
  • Stor portion gulerodsråkost med citronsaft
  • Hertil 1 dl perlebyg med 1 dl revet parmesan

– eller følg vores opskrift:
Burgermenu med færre kalorier (se foto ↑)
(15 minutter • 636 kcal)

ONSDAG

Kostplan, aftensmad – Blomkåls-couscous-salat med kylling
© wichmann+bendtsen

ONSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 fuldkornsknækbrød med 1 skive ost og 1 skive skinke
  • Peberfrugt

Frokost

Salat lavet af:

  • 1½ dl sorte linser
  • Agurkeskiver
  • Halverede tomater
  • 2 spsk. smuldret feta
  • 5 oliven
  • Dressing af 1 tsk. olie med 1 fed knust hvidløg

– eller følg vores opskrift:
Pølsehorn med gnavegrønt
(30 minutter • 383 kcal)

Aftensmad

Daal lavet af:

  • Hakket dåsetomat
  • 1½ dl røde linser
  • Ingefær, hvidløg og gulerødder
  • Hertil 1 naan brød
  • 1 håndfuld hakkede saltmandler

– eller følg vores opskrift:
Blomkålscouscous med kylling (se foto ↑)
(20 minutter • 644 kcal)

TORSDAG

Kostplan, frokost – Agurkebåde æggesalat
© wichmann+bendtsen

TORSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld blåbær
  • 10 mandler

Frokost

  • 1 kyllingepølse i skiver stegt med peberfrugt og svampe
  • Drys med 1 dl parmesanost

– eller følg vores opskrift:
Agurkebåde med æggesalat (se foto ↑)
(30 minutter • 428 kcal)

Aftensmad

  • 5 skiver kalkunbacon i tern
  • Ca. 60 g hakket oksekød
  • 1½ dl fuldkornspasta bagt i ovnen sammen med hakket tomat, revet bladselleri og gulerod
  • 1 dl parmesan

– eller følg vores opskrift:
Wraps med blomkålsdeller
(30 minutter • 586 kcal)

FREDAG

Kostplan, aftensmad – bagt torsk med perlebygsalat
© wichmann+bendtsen

FREDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft

Greenie lavet af:

  • ½ banan
  • 1 medjool daddel
  • 1 håndfuld frossen spinat
  • 1 spsk. frosne edamamebønner
  • Lidt citronsaft
  • Iskoldt vand
  • Lidt kardemomme

Frokost

  • 1 stor portion stegt fintsnittet hvidkål og gulerod med 2 spsk. chilisauce
  • 10 skiver ristet kalkunbacon
  • 15 saltmandler

– eller følg vores opskrift
Salat med tun og æg
(20 minutter • 372 kcal)

Aftensmad

  • 1 stor portion spinat med 1 æble i tern + 4 spsk. ristede græskarkerner + 1 dl edamamebønner + saft fra citron eller lime
  • Hertil 2 falafler

– eller følg vores opskrift:
Bagt torsk med perlebyg (se foto ↑)
(30 minutter • 566 kcal)

LØRDAG

Kostplan, aftensmad – Tomatsuppe med linser
© wichmann+bendtsen

LØRDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt naturel
  • ½ pære
  • 10 mandler

Frokost

  • 4 skiver ristet torskerogn med 3 spsk. remoulade
  • Stor portion spidskål

– eller følg vores opskrift:
Marinerede kalkunspyd med kålsalat
(15 minutter • 410 kcal)

Aftensmad

Wok af

  • Lynstegt broccoli
  • Forårsløg og hvidløg
  • Ca. 150 g oksemørbrad i strimler
  • Hertil 1 dl ris
  • 2 spsk. sesamfrø
  • Sojasauce
  • 2 spsk. sød chilisauce

– eller følg vores opskrift:
Tomatsuppe med ristede græskarkerner (se foto ↑)
(25 minutter • 604 kcal)

SØNDAG

Kostplan, aftensmad – Blomkålscurry med linser
© wichmann+bendtsen

SØNDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 dl havregryn med 2 dl minimælk
  • 1 håndfuld blåbær

Frokost

  • 1 stor portion frisk salat
  • Top med 300 g rejer rørt op med 1½ spsk. mayonnaise + rødløg i små tern og dild

– eller følg vores opskrift:
Broccoli vaffel-sandwich med skinke
(15 minutter • 410 kcal)

Aftensmad

  • Rösti af revet gulerod, kartoffel og æg stegt i smør + evt. ketchup
  • Hertil stor portion hvidkål krammet i olie
  • 1 laksefilet

– eller følg vores opskrift:
Blomkålscurry med linser (se foto ↑)
(30 minutter • 611 kcal)