Uge 4 • Kostplan 1300-1400 kcal

Denne ugeplan er til dig, der følger I FORM kostplan 1300-1400 kcal og gerne vil have forslag til, hvad du kan spise til alle måltider. En hjælp, hvis du vil være sikker på at tabe dig.

Kostplan 1300-1400 kcal, uge 4 – pizza

Velkommen til uge 4 på din I FORM kostplan 1300-1400 kcal. Herunder finder du forslag til alle ugens måltider.

Du kan følge ugeplanen slavisk eller nøjes med at bruge den til enkelte måltider og så sammensætte de øvrige ud fra grøntsags-, protein- og fedtlisten, der hører til din I FORM Kostplan 1300-1400 kcal.

Vi anbefaler, at du starter hver dag med et stort glas vand med lidt citronsaft. Det får ikke fedtet til at rasle af eller fjerner din snotnæse, men det smager lækkert og giver dig godt med væske fra morgenstunden. Brug evt. et sugerør, da citron kan være lidt hård ved tandemaljen.

Pssst … pølsehornene, du finder en opskrift på onsdag, smager drøngodt! Vi siger det bare. Velbekomme.

Ugens kostplan


Klik på plusset for at se, hvad du kan spise de enkelte dage (+)

Uge 4 • 1300-1400 kcal om dagen

MANDAG

Kostplan, aftensmad – Laks med bagte rodfrugter
© wichmann+bendtsen

MANDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 x fuldkornsknækbrød med 1 skive ost og 1 skive skinke
  • Gulerodsstænger

Frokost

  • 1 stor portion hjertesalat med rødløg og tomater
  • 1 dåse tun
  • 1 avocado i tern

– eller følg vores opskrift:
Ærtesuppe med rejer
(20 minutter • 425 kcal)

Aftensmad

  • Sammenkogt ret med dåsetomat, svampe, løg/hvidløg, gulerod + 2 dl sorte bønner + ½ dl fløde
  • Hertil 2 kogte kartofler

– eller følg vores opskrift:
Laks med bagte rodfrugter (se foto ↑)
(30 minutter • 623 kcal)

TIRSDAG

Kostplan, aftensmad – Kylling i karry med kokosmælk
© wichmann+bendtsen

TIRSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 dl havregryn + 2 dl minimælk
  • ½ æble

Frokost

  • 1 halveret squash fyldt med revet gulerod og blegselleri
  • Gratinér med 3 spsk. revet ost
  • Hertil 1 kyllingebryst
  • Toppet med 1 dl hytteost rørt op med 1½ spsk. pesto

– eller følg vores opskrift:
Agurkebåde med æggesalat
(30 minutter • 428 kcal)

Aftensmad

  • 2 frikadeller
  • 1 stor portion grønkål med granatæblekerner + 1 æble i skiver + ½ dl parmesanflager + 2 spsk. solsikkekerner
  • Hertil gnavegrønt, fx agurk og cherrytomater

– eller følg vores opskrift:
Kylling i karry med blomkålsris (se foto ↑)
(30 minutter • 646 kcal)

ONSDAG

Kostplan, frokost – Sunde pølsehorn
© wichmann+bendtsen

ONSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1½ dl yoghurt naturel (se foto ↑)
  • 1 håndfuld granola
  • 1 håndfuld hindbær

Frokost

Salat lavet af:

  • 1½ dl sorte linser
  • Agurkeskiver
  • Halverede tomater
  • 2 spsk. smuldret feta
  • 5 oliven
  • 1 tsk. olie med 1 fed knust hvidløg og citronsaft

– eller følg vores opskrift:
Pølsehorn med gnavegrønt
(30 minutter • 383 kcal)

Aftensmad

Wok med

  • Kalkunfilet i tern
  • Masser af spidskål, peberfrugt, løg og hvidløg
  • Fiskesauce
  • 1 dl kokosmælk
  • Masser af krydderier og krydderurter
  • Hertil 1½ dl kogte fuldkornsnudler

– eller følg vores opskrift:
Skinkepizza uden mel
(30 minutter • 606 kcal)

TORSDAG

Kostplan, frokost – Broccolisalat med bacon
© wichmann+bendtsen

TORSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld blåbær
  • 10 mandler

Frokost

  • 2 vegetar-frikadeller
  • Blomkålsris med ærter
  • 1½ dl græsk yoghurt rørt op med hvidløg og urter

– eller følg vores opskrift:
Broccolisalat med kylling (se foto ↑)
(25 minutter • 442 kcal)

Aftensmad

  • 1 omelet af 2 æg og en sjat mælk + 2 spsk. revet ost
  • Hertil 1 stor portion rucola, tomater og frisk basilikum
  • Servér evt. med 1 skive rugbrød og ketchup

– eller følg vores opskrift:
Mexibowl med oksekød
(15 minutter • 580 kcal)

FREDAG

Kostplan, frokost – Kold ærtesuppe med rejer
© wichmann+bendtsen

FREDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 stk. fuldkornsknækbrød + 1 skive ost + 1 skive skinke
  • Agurkestænger

Frokost

  • Wrap af stort blad spidskål fyldt med 5 skiver sprødstegt kalkunbacon i tern
  • Æggesalat a 1 æg i tern blandet med krydderier + 1½ spsk. mayonnaise + karse
  • Hertil masser af gnavegrønt

– eller følg vores opskrift
Frikadeller med blomkålssalat (se foto ↑)
(20 minutter • 420 kcal)

Aftensmad

  • 1 skive ristet grovbrød med 1 dl guacamole, tomater og purløg
  • Hertil 1 laksefilet
  • Bagte rodfrugter

– eller følg vores opskrift:
Spaghetti med linsebolognese
(20 minutter • 543 kcal)

LØRDAG

Kostplan, frokost – Blomkålsbolle med tunsalat
© wichmann+bendtsen

LØRDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt naturel
  • ½ pære
  • 10 mandler

Frokost

  • 1 tallerkenfuld dampet broccoli på bund af frisk babyspinat, ærter og ½ avocado i skiver
  • Servér med dressing af 1 lille spsk. olie blandet med citronsaft, salt og peber
  • Top med 1 smilende æg + 1 dl linser

– eller følg vores opskrift:
Blomkålsbolle med tunsalat (se foto ↑)
(30 minutter • 442 kcal)

Aftensmad

  • 2 kyllingebryster i tern og masser af champignoner stegt i smør på panden
  • Hertil fintsnittet persille
  • 1½ dl pasta
  • 1 dl valgfri sovs
  • Dampet broccoli

– eller følg vores opskrift:
Spinatvafler med rejer
(20 minutter • 549 kcal)

SØNDAG

Kostplan, frokost – Omelet med spinat og hytteost
© wichmann+bendtsen

SØNDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 skive fuldkornsrugbrød
  • 1 æg
  • Peberfrugt i skiver

Frokost

  • Masser af fennikel og porre bagt i fad i ovnen med ½ dl revet parmesan og 1 dl kaffefløde
  • Hertil 2 fiskefrikadeller

– eller følg vores opskrift:
Omelet med spinat (se foto ↑)
(30 minutter • 446 kcal)

Aftensmad

  • 1 lille fuldkorns-madpandekage
  • 110 g krydret, hakket kylling
  • Salat, tomat og agurk
  • 5 spsk. creme fraiche dressing

– eller følg vores opskrift:
Pastasalat med kylling
(20 minutter • 545 kcal)