Uge 2 • Kostplan 1300-1400 kcal

Denne ugeplan er til dig, der følger I FORM kostplan 1300-1400 kcal og gerne vil have forslag til, hvad du kan spise til alle måltider. En hjælp, hvis du vil være sikker på at tabe dig.

Kostplan 1300-1400 kcal, uge 2 – mexi bowl

Hjertelig velkommen til uge 2 med din I FORM kostplan. Herunder får du forslag til alle måltider i den kommende uge.

Du kan følge ugeplanen slavisk eller nøjes med at bruge den som inspiration til enkelte måltider og så sammensætte de øvrige ud fra grøntsags-, protein- og fedtlisten, der hører til din I FORM Kostplan 1300-1400 kcal

Psst … glæd dig til onsdag, hvor der er granola til morgenmad. Et perfekt eksempel på, at du kan være på en stram kostplan og stadig spise ting, der er superlækre.

Rigtig god fornøjelse med ugeplanen.

Ugens kostplan


Klik på plusset for at se, hvad du kan spise de enkelte dage (+)

Uge 2 • 1300-1400 kcal om dagen

MANDAG

Kostplan, aftensmad – Pastasalat med kylling
© wichmann+bendtsen

MANDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • Havregrød af 1 dl gryn
  • ½ æble
  • 10 valnødder

Frokost

Salat lavet af:

  • Rucola og babyspinat
  • Løgringe
  • 3 skiver røget laks
  • 150 g rejer
  • 25 oliven

– eller følg vores opskrift:
Omelet med spinat, hytteost og avocadosalat
(30 minutter • 446 kcal)

Aftensmad

  • 1 stor torskefilet
  • 1 stor portion spidskål stegt i 1 spsk. smør
  • 10 hakkede hasselnødder
  • 1 dl edamamebønner
  • Frisk dild

– eller følg vores opskrift:
Pastasalat med kyllling (se foto ↑)
(20 minutter • 545 kcal)

TIRSDAG

Kostplan, frokost – spinatsalat røget laks
© wichmann+bendtsen

TIRSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 dl havregryn + 2 dl minimælk + ½ banan

Frokost

  • 1 stor portion hakket grønkål krammet i 1 spsk. olivenolie
  • Fine skiver bladselleri
  • 1 dåse ristede kikærter
  • 2 spsk. sesamfrø
  • Citronsaft

– eller følg vores opskrift:
Spinatsalat med røget laks (se foto ↑)
(15 minutter • 447 kcal)

Aftensmad

  • 1 stykke ristet grovbrød med 1 moset avocado
  • 2 pocherede æg
  • Purløg og friskkværnet peber
  • Hertil halverede cherrytomater og grøn salat

– eller følg vores opskrift:
Linse bolognese med squash pasta
(20 minutter • 593 kcal)

ONSDAG

Kostplan, frokost – Sunde pølsehorn
© wichmann+bendtsen

ONSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1½ dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld granola
  • 1 håndfuld vindruer

Frokost

Salat lavet af:

  • 1½ dl sorte linser
  • Agurkeskiver
  • Halverede tomater
  • 2 spsk smuldret feta
  • 5 oliven
  • 1 tsk. olie
  • 1 fed knust hvidløg

– eller følg vores opskrift:
Pølsehorn med gnavegrønt (se foto ↑)
(30 minutter • 383 kcal)

Aftensmad

  • ½ groft pitabrød (brugt som pizzabund) med 3 skiver skinke + skiver af squash, tomat og peberfrugt
  • Gratinér med 6 spsk. revet ost
  • Hertil 1 dl hytteost og gnavegrønt

– eller følg vores opskrift:
Spinatvafler med rejer
(20 minutter • 549 kcal)

TORSDAG

Kostplan, frokost – Kold ærtesuppe med rejer
© wichmann+bendtsen

TORSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld blåbær
  • 10 mandler

Frokost

  • 1 kyllingefrikadelle
  • Babyspinat og tynde skiver blomkål
  • 1 dl edamamebønner
  • 1 spsk. feta
  • Dressing af 1 spsk. olivenolie, citronsaft og lidt honning

– eller følg vores opskrift:
Ærtesuppe med rejer (se foto ↑)
(20 minutter • 425 kcal)

Aftensmad

  • 1 omelet af 2 æg og en sjat mælk + 2 spsk. revet ost
  • Hertil 1 stor portion rucola, tomater og frisk basilikum
  • Evt. 1 skive rugbrød

– eller følg vores opskrift:
Laks med bagte rodfrugter
(30 minutter • 623 kcal)

FREDAG

Kostplan, aftensmad – Skinke-pizza uden mel
© wichmann+bendtsen

FREDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 stk. fuldkornsknækbrød
  • 1 skive ost
  • 1 skive skinke
  • Agurkestænger

Frokost

  • Tabouleh af 1 avocado i tern + peberfrugt, tomat og agurkestykker + 2 dl kikærter
  • Smag til med citronsaft + krydderurter

– eller følg vores opskrift:
Spinatsalat med røget laks
(15 minutter • 447 kcal)

Aftensmad

  • 1 lille fuldkornstortilla
  • 1 dl tofu marineret i honning og hvidløg
  • 1 avocado
  • Fintsnittet hvidkål

– eller følg vores opskrift:
Skinkepizza uden mel (se foto ↑)
(30 minutter • 606 kcal)

LØRDAG

Kostplan, aftensmad – Mexi-bowl med oksekød og avocado
© wichmann+bendtsen

LØRDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt naturel
  • ½ pære
  • 10 mandler

Frokost

  • 1 stor kålsalat
  • 2 spsk. hummus
  • 2 spsk. ristede pinjekerner
  • 4 falafler

– eller følg vores opskrift:
Pølsehorn og gnavegrønt
(30 minutter • 383 kcal)

Aftensmad

  • 2 kyllingebryster i tern og masser af champignoner stegt i smør på panden
  • Fintsnittet persille
  • 1½ dl pasta
  • 1 dl valgfri sovs
  • Dampet broccoli

– eller følg vores opskrift:
Mexibowl med oksekød (se foto ↑)
(15 minutter • 580 kcal)

SØNDAG

Kostplan, frokost – Agurkebåde æggesalat
© wichmann+bendtsen

SØNDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 skive fuldkornsrugbrød
  • 1 æg
  • Peberfrugt i skiver

Frokost

Bowl med

  • 1 varmrøget laksefilet
  • Halverede cherrytomater
  • Ærter
  • Snittet salat
  • ½ avocado
  • 1½ spsk. pesto
  • Syltede rødløg

– eller følg vores opskrift:
Agurkebåde med æggesalat (se foto ↑)
(30 minutter • 428 kcal)

Aftensmad

  • Bagte gulerødder marineret i honning og citron
  • Drys med 10 hakkede hasselnødder
  • Top med 1 dl hytteost blandet med 2 spsk. pesto
  • Hertil 1 mørbradbøf
  • 1½ dl quinoa

– eller følg vores opskrift:
Cremet kartoffel-porre-suppe
(30 minutter • 545 kcal)