Hjemmelavet knækbrød

35 minutter
79 kcal

Lav lækkert og sprødt knækbrød som snack eller tilbehør til f.eks. suppe. Knækbrødet giver dig masser af fibre, som mætter fortrinligt.

Tallerken med knækbrød

Hjemmelavet knækbrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 13 g grahamsmel
  • 6½ g solsikkekerner
  • 6½ g hørfrø
  • 4 g sesamfrø
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ dl vand
  • ¼ spsk. ekstra jomfruolivenolie

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 175 gr.
  • Bland alle ingredienser sammen i en skål.
  • Kom dejen mellem 2 stykker bagepapir, og rul ud, til den har en størrelse, der svarer til ca. ½ af en bageplade.
  • Tag det øverste stykke bagepapir af, og skær dejen igennem, så det passer med 15 mindre stykker.
  • Bag i 18 min. Afkøl på en bagerist, før du brækker knækbrødet fra hinanden.

Her finder du flere sunde snacks til at stille den lille sult.

TIP! De sprøde godter er også perfekte som tilbehør til fx suppe. Hvis du tilsætter revet rødbede eller gulerod til dejen, før du knækbrød i smukke farver.