Hjemmelavet knækbrød

35 minutter
79 kcal

Lav lækkert og sprødt knækbrød som snack eller tilbehør til f.eks. suppe. Knækbrødet giver dig masser af fibre, som mætter fortrinligt.

Tallerken med knækbrød

Hjemmelavet knækbrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 13 g grahamsmel
  • 6⅔ g solsikkekerner
  • 6⅔ g hørfrø
  • 4 g sesamfrø
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ dl vand
  • ¼ spsk. ekstra jomfruolivenolie

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 175 gr.
  • Bland alle ingredienser sammen i en skål.
  • Kom dejen mellem 2 stykker bagepapir, og rul ud, til den har en størrelse, der svarer til ca. ½ af en bageplade.
  • Tag det øverste stykke bagepapir af, og skær dejen igennem, så det passer med 15 mindre stykker.
  • Bag i 18 min. Afkøl på en bagerist, før du brækker knækbrødet fra hinanden.

Her finder du flere sunde snacks til at stille den lille sult.

TIP! De sprøde godter er også perfekte som tilbehør til fx suppe. Hvis du tilsætter revet rødbede eller gulerod til dejen, før du knækbrød i smukke farver.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background