Sunde opskrifter Brød Hørfrø-knæ... Hørfrø-knækbrød uden mel 55 minutter 37 kcal Brød uden mel: styr udenom for mange kulhydrater med disse lækre knækbrød med hørfrø, havreklid og sesamfrø. Af Michelle Kristensen 12. juli 2016 HJEMMELAVET HØRFRØ-KNÆKBRØD Få opskriften på kernefyldt knækbrød - uden for mange kulhydrater. Hørfrø-knækbrød Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stykker knækbrød 13 g hørfrø ¼ tsk. havsalt 8¾ g havreklid 6½ g sesamfrø ¼ æggehvide Sådan laver du knækbrød med hørfrø Hæld hørfrøene op i en skål, og dæk dem med vand. Lad dem trække i 15 minutter, til de har opsuget vandet. Tilsæt havsalt, havreklid, sesamfrø og æggehvide, og bland dejen godt. Dæk en bageplade med bagepapir, og bred dejen ud med en dejskraber. Sæt pladen i ovnen ved 180 grader varmluft, og bag knækbrødene i ca. 30 minutter. Efter de første 15 minutter tager du hurtigt pladen ud af ovnen og inddeler dejen i knækbrødsstykker med en kniv eller kanten af dejskraberen. Sæt pladen tilbage i ovnen, og bag stykkerne de sidste ca. 15 minutter. Knækbrødene er færdige, når de er sprøde og let lysebrune. Bræk dem fra hinanden, og lad dem køle af på en bagerist. Opbevar dem i en kagedåse. Læs også: Hjemmelavet knækbrød – få en sund opskrift med kerner GlutenfriGlutenLow carb