Hørfrø-knækbrød

55 minutter
37 kcal

Brød uden mel: styr udenom for mange kulhydrater med disse lækre knækbrød med hørfrø, havreklid og sesamfrø.

Hjemmelavet hørfrø-knækbrød

HJEMMELAVET HØRFRØ-KNÆKBRØD Få opskriften på kernefyldt knækbrød - uden for mange kulhydrater.

Hørfrø-knækbrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stykker knækbrød

  • 13 g hørfrø
  • ¼ tsk. havsalt
  • 8¾ g havreklid
  • 6½ g sesamfrø
  • ¼ æggehvide

Sådan laver du knækbrød med hørfrø

  • Hæld hørfrøene op i en skål, og dæk dem med vand. Lad dem trække i 15 minutter, til de har opsuget vandet.
  • Tilsæt havsalt, havreklid, sesamfrø og æggehvide, og bland dejen godt.

  • Dæk en bageplade med bagepapir, og bred dejen ud med en dejskraber.

  • Sæt pladen i ovnen ved 180 grader varmluft, og bag knækbrødene i ca. 30 minutter.
  • Efter de første 15 minutter tager du hurtigt pladen ud af ovnen og inddeler dejen i knækbrødsstykker med en kniv eller kanten af dejskraberen.
  • Sæt pladen tilbage i ovnen, og bag stykkerne de sidste ca. 15 minutter.
  • Knækbrødene er færdige, når de er sprøde og let lysebrune. Bræk dem fra hinanden, og lad dem køle af på en bagerist. Opbevar dem i en kagedåse.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background