Hørfrø-knækbrød

55 minutter
37 kcal

Brød uden mel: styr udenom for mange kulhydrater med disse lækre knækbrød med hørfrø, havreklid og sesamfrø.

Hjemmelavet hørfrø-knækbrød

HJEMMELAVET HØRFRØ-KNÆKBRØD Få opskriften på kernefyldt knækbrød - uden for mange kulhydrater.

Hørfrø-knækbrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stykker knækbrød

  • 13 g hørfrø
  • ¼ tsk. havsalt
  • 8¾ g havreklid
  • 6½ g sesamfrø
  • ¼ æggehvide

Sådan laver du knækbrød med hørfrø

  • Hæld hørfrøene op i en skål, og dæk dem med vand. Lad dem trække i 15 minutter, til de har opsuget vandet.
  • Tilsæt havsalt, havreklid, sesamfrø og æggehvide, og bland dejen godt.

  • Dæk en bageplade med bagepapir, og bred dejen ud med en dejskraber.

  • Sæt pladen i ovnen ved 180 grader varmluft, og bag knækbrødene i ca. 30 minutter.
  • Efter de første 15 minutter tager du hurtigt pladen ud af ovnen og inddeler dejen i knækbrødsstykker med en kniv eller kanten af dejskraberen.
  • Sæt pladen tilbage i ovnen, og bag stykkerne de sidste ca. 15 minutter.
  • Knækbrødene er færdige, når de er sprøde og let lysebrune. Bræk dem fra hinanden, og lad dem køle af på en bagerist. Opbevar dem i en kagedåse.