Hørfrø-knækbrød

55 minutter
37 kcal

Brød uden mel: styr udenom for mange kulhydrater med disse lækre knækbrød med hørfrø, havreklid og sesamfrø.

Hjemmelavet hørfrø-knækbrød

HJEMMELAVET HØRFRØ-KNÆKBRØD Få opskriften på kernefyldt knækbrød - uden for mange kulhydrater.

Hørfrø-knækbrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stykker knækbrød

  • 13 g hørfrø
  • ¼ tsk. havsalt
  • 8¾ g havreklid
  • 6⅔ g sesamfrø
  • ¼ æggehvide

Sådan laver du knækbrød med hørfrø

  • Hæld hørfrøene op i en skål, og dæk dem med vand. Lad dem trække i 15 minutter, til de har opsuget vandet.
  • Tilsæt havsalt, havreklid, sesamfrø og æggehvide, og bland dejen godt.

  • Dæk en bageplade med bagepapir, og bred dejen ud med en dejskraber.

  • Sæt pladen i ovnen ved 180 grader varmluft, og bag knækbrødene i ca. 30 minutter.
  • Efter de første 15 minutter tager du hurtigt pladen ud af ovnen og inddeler dejen i knækbrødsstykker med en kniv eller kanten af dejskraberen.
  • Sæt pladen tilbage i ovnen, og bag stykkerne de sidste ca. 15 minutter.
  • Knækbrødene er færdige, når de er sprøde og let lysebrune. Bræk dem fra hinanden, og lad dem køle af på en bagerist. Opbevar dem i en kagedåse.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background