Hjemmelavet muslibar med peanutbutter, nødder og chokolade

75 minutter
288 kcal

En af de store fordele ved selv at bage sine muslibarer er, at du præcist ved, hvad der i dem. Og så kan du altid nemt snuppe bare lige én til … Muslibarerne kan også nydes af dig på low FODMAP-diæten.

En hjemmelavet low FODMAP-muslibar med chokolade

LOW FODMAP-SNACK – Lækker hjemmelavet low FODMAP-muslibar, som også er glutenfri.

© Betina Hastoft

Myslibar med chokolade

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 13 g smør
  • 26 g rørsukker
  • ¼ dl ahornsirup
  • 13 g peanutbutter
  • 20 g speltflager
  • 6⅔ g risflager
  • 10 g macadamianødder
  • 6⅔ g peanuts
  • 10 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 150 gr.
  • Bring smør, sukker og sirup i kog i en gryde. Kog, til sukkeret er opløst.
  • Kom peanutbutter ved, og rør, til det er smeltet.
  • Tilsæt speltflager og risflager samt grofthakkede nødder og peanuts.
  • Bland det godt, og kom det i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Tryk massen rigtig godt sammen.
  • Bag i ca. 45 min. Tag bradepanden ud, og drys med hakket chokolade. Smør chokoladen ud, når den er smeltet.
  • Lad den bagte masse køle helt af i formen. Sæt den i køleskabet en times tid, og skær den ud til 15 myslibarer.
  • Opbevar dem i en kagedåse eller plastbøtte med tætsluttende låg.

OBS! Er du på low FODMAP-diæten, så spis kun 1 myslibar om dagen.

TIP! Få flere forslag til low FODMAP-opskrifter.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background