Sprøde knækbrød med rug og spelt

30 minutter
45 kcal

Knasende sunde knækbrød med lutter gode sager.

Kan gemmes i en kagedåse eller spises med det samme

Sprøde knækbrød med rug og spelt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 8⅓ g rugmel
  • 3⅓ g speltmel
  • ¼ spsk. koldpresset rapsolie
  • ¼ tsk. salt
  • dl koldt vand
  • ¼ tsk. eddike
  • ¼ tsk. sukker
  • 3⅓ g sesamfrø
  • 3⅓ g birkes
  • 3⅓ g hakkede græskarkerner

Sådan gør du

  • Kør de to slags mel på en foodprocessor med 1 spsk. koldpresset rapsolie, salt og sukker.

  • Saml dejen med eddike og vand.

  • Ælt sesamfrø, birkes og græskarkerner ind i dejen, og rul den ud med overfoldninger (hvor du ruller dejen ud, folder den sammen og ruller den ud igen).

  • Gør det i alt fire gange, og rul så dejen ud til et rektangel, der udskæres til små trekanter eller firkanter.

  • Prik dem med en gaffel, og bag dem på bagepapir ved 225 grader i en forvarmet ovn i ca. 8 minutter.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet knækbrød med frø og kerner


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background