Sprøde knækbrød med rug og spelt

30 minutter
45 kcal

Knasende sunde knækbrød med lutter gode sager.

Sprøde knækbrød med rug og spelt

Sprøde knækbrød med rug og spelt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 8⅓ g rugmel
  • 3⅓ g speltmel
  • ¼ spsk. koldpresset rapsolie
  • ¼ tsk. salt
  • dl koldt vand
  • ¼ tsk. eddike
  • ¼ tsk. sukker
  • 3⅓ g sesamfrø
  • 3⅓ g birkes
  • 3⅓ g hakkede græskarkerner

Sådan gør du

  • Kør de to slags mel på en foodprocessor med 1 spsk. koldpresset rapsolie, salt og sukker.
  • Saml dejen med eddike og vand.
  • Ælt sesamfrø, birkes og græskarkerner ind i dejen, og rul den ud med overfoldninger (hvor du ruller dejen ud, folder den sammen og ruller den ud igen).
  • Gør det i alt fire gange, og rul så dejen ud til et rektangel, der udskæres til små trekanter eller firkanter.
  • Prik dem med en gaffel, og bag dem på bagepapir ved 225 grader i en forvarmet ovn i ca. 8 minutter.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet knækbrød med frø og kerner