Sprøde knækbrød med rug og spelt

30 minutter
45 kcal

Knasende sunde knækbrød med lutter gode sager.

Kan gemmes i en kagedåse eller spises med det samme

Sprøde knækbrød med rug og spelt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 8⅓ g rugmel
  • 3⅓ g speltmel
  • ¼ spsk. koldpresset rapsolie
  • ¼ tsk. salt
  • dl koldt vand
  • ¼ tsk. eddike
  • ¼ tsk. sukker
  • 3⅓ g sesamfrø
  • 3⅓ g birkes
  • 3⅓ g hakkede græskarkerner

Sådan gør du

  • Kør de to slags mel på en foodprocessor med 1 spsk. koldpresset rapsolie, salt og sukker.
  • Saml dejen med eddike og vand.
  • Ælt sesamfrø, birkes og græskarkerner ind i dejen, og rul den ud med overfoldninger (hvor du ruller dejen ud, folder den sammen og ruller den ud igen).
  • Gør det i alt fire gange, og rul så dejen ud til et rektangel, der udskæres til små trekanter eller firkanter.
  • Prik dem med en gaffel, og bag dem på bagepapir ved 225 grader i en forvarmet ovn i ca. 8 minutter.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet knækbrød med frø og kerner