Luftige, glutenfri skyrboller med revet squash

30 minutter
108 kcal

Er du på jagt efter boller, der bliver saftige og luftige på trods af, at de ikke indeholder gluten? Så skal du ikke lede længere.

Boller med squash

SKYRBOLLER MED SQUASH – På trods af at de ikke indeholder gluten, bliver disse boller dejligt saftige.

© wichmann+bendtsen

Luftige glutenfri skyrboller med revet squash

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ¼ squash
  • ¾ dl (glutenfri) havregryn
  • ¾ dl skyr, alternativt hytteost eller græsk yoghurt
  • ½ æg
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¾ spsk. pulveriserede loppefrøskaller
  • ¼ tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 170 gr.
  • Riv squash, og pres al væden fra.
  • Blend alle de øvrige ingredienser sammen i en skål.
  • Vend den revne squash i dejen.
  • Gør hænderne fugtige og form 8 boller, og bag på en bageplade med bagepapir i 25 min.

TIP! Bollerne kan fryses, og du kan også vælge at nøjes med at lave 4 styk i en lidt større version, så du kan bruge dem som sandwichboller.

TIP! Du kan sagtens bruge revet gulerod i dejen i stedet for squash.


Newsletter background