Luftige, glutenfri skyrboller med revet squash

30 minutter
108 kcal

Er du på jagt efter boller, der bliver saftige og luftige på trods af, at de ikke indeholder gluten? Så skal du ikke lede længere.

Boller med squash

SKYRBOLLER MED SQUASH – På trods af at de ikke indeholder gluten, bliver disse boller dejligt saftige.

© wichmann+bendtsen

Luftige glutenfri skyrboller med revet squash

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ¼ squash
  • ¾ dl (glutenfri) havregryn
  • ¾ dl skyr, alternativt hytteost eller græsk yoghurt
  • ½ æg
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¾ spsk. pulveriserede loppefrøskaller
  • ¼ tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 170 gr.
  • Riv squash, og pres al væden fra.
  • Blend alle de øvrige ingredienser sammen i en skål.
  • Vend den revne squash i dejen.
  • Gør hænderne fugtige og form 8 boller, og bag på en bageplade med bagepapir i 25 min.

TIP! Bollerne kan fryses, og du kan også vælge at nøjes med at lave 4 styk i en lidt større version, så du kan bruge dem som sandwichboller.

TIP! Du kan sagtens bruge revet gulerod i dejen i stedet for squash.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background