Madpandekager: Et sikkert – og sundt – hit
De lækre madpandekager er et populært valg til en sund og nem aftensmad.
Og det er ikke spor overraskende! De kan toppes med lige det fyld, som du kan lide, de er nemme og hurtige at lave, og så kan de laves på forhånd. Og: Så smager madpandekager bare godt!
Det er nemt at proppe en madpandekage med sunde sager som spinat til squash, rødbede eller gulerødder. Det gør madpandekagerne til et godt bud på en alsidig og sund aftensmad.
Inden du sætter tænderne i vores version af en madpandekage med spinat og havregryn, så kan du her blive lidt klogere på, hvorfor opskriften får top-point på sundhedsskalaen.
Mangler du inspiration til, hvad du kan fylde i dine madpandekager? Prøv et af følgende lækre forslag, som byder på henholdsvis kylling, laks og vegetar.
Madpandekager med grillet kylling og grøntsager
Fyld madpandekagerne med strimler af grillet kyllingebryst, paprika, spinat, løg og en smule hvidløgscreme.
Madpandekager med røget laks og avokado
Brug røget laks, skiver af avokado, frisk spinat og en let dressing af yoghurt, citron og dild.
Madpandekager med hummus og grøntsager
Smør madpandekagerne med hummus og tilføj mundrette stykker bagt rødbede, feta og ristede sesamfrø.
Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde i dine madpandekager!
Ja, madpandekager kan sagtens fryses ned. Her er nogle tips:
- Køling først: Lad madpandekagerne køle helt af før frysning.
- Individuel indpakning: Pak hver madpandekage individuelt i bagepapir for at forhindre dem i at klistre sammen.
- Opbevaringspose: Placer de indpakkede madpandekager i en frysepose eller en lufttæt beholder.
- Optøning: For at bruge de frosne madpandekager, lad dem tø op i køleskabet natten over eller opvarm dem direkte i en pande eller ovn.
Læs også: Så længe kan din mad holde sig i fryseren