Sunde madpandekager med spinat og havregryn

30 minutter
136 kcal

Hiv blenderen frem og skyd genvej til flere fibre og grøntsager med denne opskrift på sunde madpandekager med spinat og havregryn.

Tallerken med grønne pandekager

MØRKEGRØNNE GRØNTSAGER - Vi skal helst have mørkegrønne grøntsager hver dag. Og på denne måde bliver det ingen sag – ikke engang for de mindste i hjemmet.

© wichmann+bendtsen

Sunde madpandekager med spinat og havregryn

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 43 g spinat
  • ½ dl mælk
  • 1 æg
  • 43 g havregryn
  • ⅓ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienser, og lad dejen stå i 10 min. på køkkenbordet.
  • Steg pandekagerne 2 min. på hver side - evt. i fedtstof, hvis du ikke har en slip-let-pande.
  • Put dit yndlingsfyld i og servér.

TIP! Du kan sagtens fryse pandekagerne ned, men husk at lægger bagepapir imellem. Når de først er frosne, er de svære at skille fra hinanden.