Sunde madpandekager med spinat og havregryn

30 minutter
136 kcal

Hiv blenderen frem og skyd genvej til flere fibre og grøntsager med denne opskrift på sunde madpandekager med spinat og havregryn.

Tallerken med grønne pandekager

MØRKEGRØNNE GRØNTSAGER - Vi skal helst have mørkegrønne grøntsager hver dag. Og på denne måde bliver det ingen sag – ikke engang for de mindste i hjemmet.

© wichmann+bendtsen

Sunde madpandekager med spinat og havregryn

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 43 g spinat
  • ½ dl mælk
  • 1 æg
  • 43 g havregryn
  • ⅓ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienser, og lad dejen stå i 10 min. på køkkenbordet.
  • Steg pandekagerne 2 min. på hver side - evt. i fedtstof, hvis du ikke har en slip-let-pande.
  • Put dit yndlingsfyld i og servér.

TIP! Du kan sagtens fryse pandekagerne ned, men husk at lægger bagepapir imellem. Når de først er frosne, er de svære at skille fra hinanden.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background