Grøn som en græsplæne og med få kulhydrater!

Spinatpandekage med røget laks og citrusdressing

Grøn som en græsplæne og med få kalorier. Spinatpandekage med røget laks, bliver et sikkert hit på din middagstallerken.

28. juli 2014 af Michelle Kristensen

1 person

2 æg
1 stor håndfuld spinat
1 tsk. fiberHUSK
¼ tsk. havsalt
½ tsk. kokosolie til stegning

Fyld

50 g røget laks
En håndfuld salatblade
En håndfuld spirer

Dressing

¼ økocitron (saft og skal)
¼ økoappelsin (saft og skal)
2 tsk. olivenolie
1 tsk. sennep
1 tsk. friskhakket dild
1 tsk. vand
1 knivspids stevia
Havsalt og frisk­kværnet peber


Sådan gør du

  • Svits spinaten på panden i 5 minutter. Kom herefter spinat og æg i en blender, og blend det til en ensartet masse.
  • Tilsæt fiberHUSK og salt, og steg pandekagen i kokosolie ved svag varme i 5-7 minutter. Vend den undervejs.
  • Ryst alle tingene til dressingen sammen.
  • Anret med laks og grønt.


Find flere opskrifter på sunde pandekager her

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler