Sunde opskrifter Pandekager Spinatpand... Spinatpandekage med røget laks og citrusdressing 15 minutter 400 kcal Grøn som en græsplæne og med få kalorier. Spinatpandekage med røget laks, bliver et sikkert hit på din middagstallerken. Af Michelle Kristensen 27. juli 2014 Grøn som en græsplæne og med få kulhydrater! Spinatpandekage med røget laks og citrusdressing Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 4 æg 2 stor håndfuld spinat 2 tsk. fiberHUSK ½ tsk. havsalt 1 tsk. kokosolie til stegning Fyld 100 g røget laks 2 håndfuld salatblade 2 håndfuld spirer Dressing ½ økocitron (saft og skal) ½ økoappelsin (saft og skal) 4 tsk. olivenolie 2 tsk. sennep 2 tsk. friskhakket dild 2 tsk. vand 2 knsp. stevia Havsalt og friskkværnet peber Sådan gør du Svits spinaten på panden i 5 minutter. Kom herefter spinat og æg i en blender, og blend det til en ensartet masse. Tilsæt fiberHUSK og salt, og steg pandekagen i kokosolie ved svag varme i 5-7 minutter. Vend den undervejs. Ryst alle tingene til dressingen sammen. Anret med laks og grønt. FiskLaksSpinatStevia