Spinatpandekage med røget laks og citrusdressing

15 minutter
400 kcal

Grøn som en græsplæne og med få kalorier. Spinatpandekage med røget laks, bliver et sikkert hit på din middagstallerken.

Grøn som en græsplæne og med få kulhydrater!

Spinatpandekage med røget laks og citrusdressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 4 æg
  • 2 stor håndfuld spinat
  • 2 tsk. fiberHUSK
  • ½ tsk. havsalt
  • 1 tsk. kokosolie til stegning

Fyld

  • 100 g røget laks
  • 2 håndfuld salatblade
  • 2 håndfuld spirer

Dressing

  • ½ økocitron (saft og skal)
  • ½ økoappelsin (saft og skal)
  • 4 tsk. olivenolie
  • 2 tsk. sennep
  • 2 tsk. friskhakket dild
  • 2 tsk. vand
  • 2 skvis stevia
  • Havsalt og frisk­kværnet peber

Sådan gør du

  • Svits spinaten på panden i 5 minutter. Kom herefter spinat og æg i en blender, og blend det til en ensartet masse.
  • Tilsæt fiberHUSK og salt, og steg pandekagen i kokosolie ved svag varme i 5-7 minutter. Vend den undervejs.
  • Ryst alle tingene til dressingen sammen.
  • Anret med laks og grønt.