Protein-pandekager med havregryn og hytteost

20 minutter
196 kcal

Det er ikke til at se det, hvis du ikke lige ved det, men de er proppet med proteiner og kostfibre – og dermed mæthed.

Stak af pandekager med bær på toppen

FIBRE OG PROTEINER sørger for, at disse pandekager mætter godt og længe.

© wichmann+bendtsen

Protein pandekager med havregryn

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • æg
  • 75 g hytteost
  • 50 g havregryn
  • ½ spsk. akaciehonning
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ¼ tsk. kanel
  • ¼ tsk. natron

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienser, til du har en jævn pandekagedej. Lad dejen hvile i 5 min.
  • Steg pandekagerne på en middelvarm pande.
  • Servér med dine favorit-toppings, fx vaniljeskyr og friske bær.

TIPS

  • Spæd op med lidt mælk, hvis dejen bliver for tyk.
  • Lav en stor portion. Pandekagerne kan nemlig opbevares i enten køleskab eller fryser, og så kan de nemt lunes igen i ovnen eller på en brødrister.
  • Pandekager uden mel skal vendes lidt mere forsigtigt for ikke at gå i stykker.
  • De er så lækre, at de sagtens kan spises til dessert, fx med Nutella og banan i skiver eller med is og syltetøj.