Slank livret: Cæsarsalat

med kylling og parmesan

16. august 2009 af I FORM

1 person

75 g romainesalat (eller hjertesalat)
50 g grønne kålblade (enten de fine sarte blade af rosenkål eller strimlet spidskål)
60 g groft speltbrød i terninger
1 tsk. æbleeddike
1 fed hvidløg
½ hårdkogt æg
Saft af ½ citron
Salt og peber
Worchestersovs
3 dråber valnøddeolie
100 g grillet kyllingefilet
15 g valnødder
15 g parmesanost (30+) i flager


Tilberedning:

Skyl salat og kål, og pluk salaten i mindre, men ikke for små stykker. Snit kålen fint. Lad salat og kål dryppe af på et klæde. Halver hvidløget, og gnid brødstykkerne med det halve fed, og vend dem i eddiken. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 7-10 min., til de er sprøde.

Grillsteg kyllingen. Purer æg, det andet halve fed hvidløg, citronsaft, Worchestersovs og olie til en cremet dressing. Smag til med salt og peber.

Vend salatbladene i dressingen, og læg kyllingestykker, valnødder og parmesanost over. Drys de sprøde croutoner på i sidste øjeblik, så de ikke når at blive bløde.













* En normal cæsarsalat bliver ofte spist som tilbehør, mens
I FORM’s salat er et helt måltid.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler