Slank livret: Cæsarsalat

30 minutter
546 kcal

med kylling og parmesan

Cæsarsalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g romainesalat (eller hjertesalat)
  • 100 g grønne kålblade (enten de fine sarte blade af rosenkål eller strimlet spidskål)
  • 120 g groft speltbrød i terninger
  • 2 tsk. æbleeddike
  • 2 fed hvidløg
  • 1 hårdkogt æg
  • Saft af ½ citron
  • Salt og peber
  • Worchestersovs
  • 6 dråber valnøddeolie
  • 200 g grillet kyllingefilet
  • 30 g valnødder
  • 30 g parmesanost (30+) i flager

Sådan gør du

  • Skyl salat og kål, og pluk salaten i mindre, men ikke for små stykker. Snit kålen fint. Lad salat og kål dryppe af på et klæde. Halver hvidløget, og gnid brødstykkerne med det halve fed, og vend dem i eddiken. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 7-10 min., til de er sprøde.
  • Grillsteg kyllingen. Purer æg, det andet halve fed hvidløg, citronsaft, Worchestersovs og olie til en cremet dressing. Smag til med salt og peber.
  • Vend salatbladene i dressingen, og læg kyllingestykker, valnødder og parmesanost over. Drys de sprøde croutoner på i sidste øjeblik, så de ikke når at blive bløde.