Slank livret: Cæsarsalat

30 minutter
546 kcal

med kylling og parmesan

Cæsarsalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g romainesalat (eller hjertesalat)
  • 100 g grønne kålblade (enten de fine sarte blade af rosenkål eller strimlet spidskål)
  • 120 g groft speltbrød i terninger
  • 2 tsk. æbleeddike
  • 2 fed hvidløg
  • 1 hårdkogt æg
  • Saft af ½ citron
  • Salt og peber
  • Worchestersovs
  • 6 dråber valnøddeolie
  • 200 g grillet kyllingefilet
  • 30 g valnødder
  • 30 g parmesanost (30+) i flager

Sådan gør du

  • Skyl salat og kål, og pluk salaten i mindre, men ikke for små stykker. Snit kålen fint. Lad salat og kål dryppe af på et klæde. Halver hvidløget, og gnid brødstykkerne med det halve fed, og vend dem i eddiken. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 7-10 min., til de er sprøde.

  • Grillsteg kyllingen. Purer æg, det andet halve fed hvidløg, citronsaft, Worchestersovs og olie til en cremet dressing. Smag til med salt og peber.

  • Vend salatbladene i dressingen, og læg kyllingestykker, valnødder og parmesanost over. Drys de sprøde croutoner på i sidste øjeblik, så de ikke når at blive bløde.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background