Uge 5 • Kostplan 1500 kcal

Ugeplanen er til dig på I FORM kostplan 1500 kcal, der gerne vil have forslag til alle måltider. Følger du den, slipper du for selv at finde på måltider, og du vil tabe dig på en sund måde.

Kostplan 1500 kcal uge 5 – spidskåls-wraps

Så er du nået til uge 5 på din I FORM kostplan 1500 kcal.

Herunder finder du forslag til alle ugens måltider, så du kan spare tid, penge og panikindkøb i supermarkedet.

I stedet kan du bruge dit krudt på at træne, snitte grøntsager og så ellers læne dig tilbage og nyde frugterne af dit hårde arbejde.

Du kan som altid følge ugeplanen slavisk, eller nøjes med at bruge den til enkelte måltider og så sammensætte de øvrige ud fra grøntsags-, protein- og fedtlisten, der hører til din I FORM Kostplan 1500 kcal.

God fornøjelse med ugeplanen!

Ugens kostplan


Klik på plusset for at se, hvad du kan spise de enkelte dage (+)

Uge 5 • 1500 kcal om dagen

MANDAG

Kostplan, morgenmad – Greenie
© wichmann+bendtsen

MANDAG

Morgenmad

Greenie (se foto ↑) lavet på:

  • 1 håndfuld spinat
  • Et par frosne broccoli-buketter
  • 1 spsk. frosne edamamebønner
  • 1 dl juice
  • ½ banan
  • 1 medjool daddel
  • Isvand
  • Evt. 1 tsk. peanutbutter

Frokost

  • ½ tallerkenfuld agurk og peberfrugt skåret i stænger
  • Hertil 1 kyllingefilet toppet med 1 dl hytteost blandet med sød chilisauce
  • Top med frisk chili og forårsløg

– eller følg vores opskrift:
Spidskålssalat med kikærter
(15 minutter • 435 kcal)

Aftensmad

  • Gryderet med ca. 110 g hakket oksekød, dåsetomat, løg, gulerødder, persille, hvidløg, spinat og masser af krydderier
  • Hertil 1 dl spaghetti blandet med strimlet squash
  • Top med 6 spsk. revet ost

– eller følg vores opskrift:
Kartoffel-porresuppe
(30 minutter • 545 kcal)

Mellemmåltid

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • 1 dl spaghetti (nyd evt. til aftensmaden)
  • Alternativt ½ grovbolle

TIRSDAG

Kostplan, aftensmad – Burger-menu kalorielet
© wichmann+bendtsen

TIRSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld pekannødder
  • 1 æble

Frokost

  • 1 stor portion spidskål med lynstegte broccolini
  • Top med 15 cashewnødder og 2½ dl ristet tofu
  • Dressing af 1 spsk. olie + citronsaft

– eller følg vores opskrift:
Spinatsalat med røget laks
(15 minutter • 447 kcal)

Aftensmad

  • 250 g ovnbagt sejfilet
  • Stor portion gulerodsråkost med citronsaft
  • Hertil 1 dl perlebyg med 1 dl revet parmesan

– eller følg vores opskrift:
Burgermenu med færre kalorier (se foto ↑)
(15 minutter • 636 kcal)

Mellemmåltid

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • ½ avocado med rejer (nyd evt. til frokosten)

ONSDAG

Kostplan, morgenmad – Havregrød
© wichmann+bendtsen

ONSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft Havregrød (se foto ↑) lavet på 1 dl gryn og vand
  • 1 håndfuld nødder eller mandler
  • 1 håndfuld bær

Frokost

Salat lavet af:

  • 1½ dl sorte linser
  • Agurkeskiver
  • Halverede tomater
  • 2 spsk. smuldret feta
  • 5 oliven
  • Dressing af 1 tsk. olie med 1 fed knust hvidløg

– eller følg vores opskrift:
Pølsehorn med gnavegrønt
(30 minutter • 383 kcal)

Aftensmad

Daal lavet af:

  • Hakket dåsetomat
  • 1½ dl røde linser
  • Ingefær, hvidløg og gulerødder
  • Hertil 1 naan brød
  • 1 håndfuld hakkede saltmandler

– eller følg vores opskrift:
Blomkålscouscous med kylling
(20 minutter • 644 kcal)

Mellemmåltid

– valgfrit tidspunkt på dagen

1 bananpandekage lavet af:

  • 1 lille banan
  • 1 æg
  • 1 spsk. havregryn
  • Lidt kardemomme

TORSDAG

Kostplan, frokost – Agurkebåde æggesalat
© wichmann+bendtsen

TORSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld blåbær
  • 1 håndfuld mandler

Frokost

  • 1 kyllingepølse i skiver stegt med peberfrugt og svampe
  • Drys med 1 dl parmesanost

– eller følg vores opskrift:
Agurkebåde med æggesalat (se foto ↑)
(30 minutter • 428 kcal)

Aftensmad

  • 5 skiver kalkunbacon i tern
  • Ca. 60 g hakket oksekød
  • 1½ dl fuldkornspasta bagt i ovnen sammen med hakket tomat, revet bladselleri og gulerod
  • 1 dl parmesan

– eller følg vores opskrift:
Wraps med blomkålsdeller
(30 minutter • 586 kcal)

Mellemmåltid

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • 2 små tern mørk chokolade

FREDAG

Kostplan, frokost – Salat med tun
© wichmann+bendtsen

FREDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1½ dl havregryn med 2-3 dl minimælk
  • 1 kiwi

Frokost

  • 1 stor portion stegt fintsnittet hvidkål og gulerod med 2 spsk. chilisauce
  • 10 skiver ristet kalkunbacon
  • 15 saltmandler

– eller følg vores opskrift
Salat med tun og æg (se foto ↑)
(20 minutter • 372 kcal)

Aftensmad

  • 1 stor portion spinat med 1 æble i tern + 4 spsk. ristede græskarkerner + 1 dl edamamebønner + saft fra citron eller lime
  • Hertil 2 falafler

– eller følg vores opskrift:
Bagt torsk med perlebyg
(30 minutter • 566 kcal)

Mellemmåltid

– valgfrit tidspunkt på dagen

1 smoothie lavet af:

  • 2½ dl minimælk
  • ½ banan
  • Vaniljepulver
  • Isterninger
  • 1 lille håndfuld bær

LØRDAG

Kostplan, morgenmad – Omelet
© wichmann+bendtsen

LØRDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft

Omelet (se foto ↑) lavet af:

  • 2 store æg
  • 1 skvæt minimælk
  • 1 håndfuld spinat
  • Steg i lidt olivenolie
  • Hertil tomater

Frokost

  • 4 skiver ristet torskerogn med 3 spsk. remoulade
  • Stor portion spidskål

– eller følg vores opskrift:
Marinerede kalkunspyd med kålsalat
(15 minutter • 410 kcal)

Aftensmad

Wok af:

  • Lynstegt broccoli
  • Forårsløg og hvidløg
  • Ca. 150 g oksemørbrad i strimler
  • Hertil 1 dl ris
  • 2 spsk. sesamfrø
  • Sojasauce
  • 2 spsk. sød chilisauce

– eller følg vores opskrift:
Tomatsuppe med ristede græskarkerner
(25 minutter • 604 kcal)

Mellemmåltid

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • 1 dl ris (nyd evt. til aftensmaden)
  • Alternativt 1 skive ristet fuldkorns toastbrød med skinke + peberfrugt

SØNDAG

Kostplan, frokost – Broccolivaffel-sandwich
© wichmann+bendtsen

SØNDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft

1 pandekage lavet af:

  • 1 banan
  • 1 stort æg
  • 1 spsk. havregryn
  • Steg i lidt olie
  • Top med 1-2 spsk. skyr og 1 spsk. jordbær

Frokost

  • 1 stor portion frisk salat
  • Top med 300 g rejer rørt op med 1½ spsk. mayonnaise + rødløg i små tern og dild

– eller følg vores opskrift:
Broccoli vaffel-sandwich med skinke (se foto ↑)
(15 minutter • 410 kcal)

Aftensmad

  • Rösti af revet gulerod, kartoffel og æg stegt i smør + evt. ketchup
  • Hertil stor portion hvidkål krammet i olie
  • 1 laksefilet

– eller følg vores opskrift:
Blomkålscurry med linser
(30 minutter • 611 kcal)

Mellemmåltid

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • Gulerødder
  • Dip af 1½ dl græsk yoghurt rørt op med lidt ketchup, paprika, hvidløg, salt og peber