Uge 2 • Kostplan 1800 kcal

Denne ugeplan er til dig på I FORM kostplan 1800 kcal, der gerne vil have forslag til, hvad du kan spise til alle måltider. Det sikrer en varieret og sund kost – og sparer tid.

Kostplan 1800 kcal uge 2 – Spaghetti med linsebolognese

Herunder får du forslag til alle måltider i uge 2 af din I FORM kostplan 1800 kcal.

Du kan følge ugeplanen slavisk eller nøjes med at bruge den som inspiration til enkelte måltider og så sammensætte de øvrige ud fra grøntsags-, protein- og fedtlisten, der hører til din kostplan 1800 kcal.

Psst … glæd dig til ugens frikort, som vi anbefaler, du bruger på en dessert, hvis du skal i byen. Alternativt kan du skifte morgenmaden ud med rundstykker enten lørdag eller søndag.

Vælg noget, der vil være forbundet med livskvalitet for netop dig.

Ugens kostplan


Klik på plusset for at se, hvad du kan spise de enkelte dage (+)

Uge 2 • 1800 kcal om dagen

MANDAG

Kostplan, aftensmad – Pastasalat med kylling
© wichmann+bendtsen

MANDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • Havregrød af 1 dl gryn
  • ½ æble
  • 1 håndfuld valnødder

Frokost

Salat lavet af:

  • Rucola og babyspinat
  • Løgringe
  • 3 skiver røget laks
  • 150 g rejer
  • 25 oliven

– eller følg vores opskrift:
Omelet med spinat, hytteost og avocadosalat
(30 minutter • 446 kcal)

Aftensmad

  • 1 stor torskefilet
  • 1 stor portion spidskål stegt i 1 spsk. smør
  • 10 hakkede hasselnødder
  • 1 dl edamamebønner
  • Frisk dild

– eller følg vores opskrift:
Pastasalat med kyllling (se foto ↑)
(20 minutter • 545 kcal)

Mellemmåltid 1

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld mandler

Mellemmåltid 2

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • 3 medjool dadler

TIRSDAG

Kostplan, aftensmad – Spaghetti med linse-bolognese og squash
© wichmann+bendtsen

TIRSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1½ dl havregryn + 2-3 dl minimælk + ½ banan

Frokost

Salat lavet af:

  • 1 stor portion hakket grønkål krammet i 1 spsk. olivenolie
  • Fine skiver bladselleri
  • 1 dåse ristede kikærter
  • 2 spsk. sesamfrø
  • Citronsaft

– eller følg vores opskrift:
Spinatsalat med røget laks
(15 minutter • 447 kcal)

Aftensmad

  • 1 stykke ristet grovbrød med 1 moset avocado
  • 2 pocherede æg
  • Purløg og friskkværnet peber
  • Hertil halverede cherrytomater og grøn salat

– eller følg vores opskrift:
Linse bolognese med squash pasta (se foto ↑)
(20 minutter • 593 kcal)

Mellemmåltid 1

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • 2 fuldkornskiks

Mellemmåltid 2

– valgfrit tidspunkt på dagen

1 smoothie af:

  • 2½ dl minimælk
  • ½ banan (evt. frossen)
  • Vaniljepulver
  • Isterninger

ONSDAG

Kostplan, frokost – Sunde pølsehorn
© wichmann+bendtsen

ONSDAG

Morgenmad

Greenie lavet af:

  • 1 håndfuld spinat
  • Et par frosne broccoli-buketter
  • 1 spsk. frosne edamamebønner
  • 1 dl juice, isvand
  • ½ banan
  • 1 medjool daddel
  • 1 tsk. peanutbutter

Frokost

Salat lavet af:

  • 1½ dl sorte linser
  • Agurkeskiver
  • Halverede tomater
  • 2 spsk smuldret feta
  • 5 oliven
  • 1 tsk. olie
  • 1 fed knust hvidløg

– eller følg vores opskrift:
Pølsehorn med gnavegrønt (se foto ↑)
(30 minutter • 383 kcal)

Aftensmad

  • ½ groft pitabrød (brugt som pizzabund) med 3 skiver skinke + skiver af squash, tomat og peberfrugt
  • Gratinér med 6 spsk. revet ost
  • Hertil 1 dl hytteost og gnavegrønt

– eller følg vores opskrift:
Spinatvafler med rejer
(20 minutter • 549 kcal)

Mellemmåltid 1

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • 1 dl kogt fuldkornspasta (nyd evt. til frokosten)
  • Alternativt 20 oliven

Mellemmåltid 2

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • 20 oliven eller mandler

TORSDAG

Kostplan, morgenmad – Yoghurt med bær
© wichmann+bendtsen

TORSDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 2 dl yoghurt (se foto ↑) naturel
  • 1 håndfuld mandler
  • 1 håndfuld bær

Frokost

  • 1 kyllingefrikadelle
  • Babyspinat og tynde skiver blomkål
  • 1 dl edamamebønner
  • 1 spsk. feta
  • Dressing af 1 spsk. olivenolie, citronsaft og lidt honning

– eller følg vores opskrift:
Ærtesuppe med rejer
(20 minutter • 425 kcal)

Aftensmad

  • 1 omelet af 2 æg og en sjat mælk + 2 spsk. revet ost
  • Hertil 1 stor portion rucola, tomater og frisk basilikum
  • Evt. 1 skive rugbrød

– eller følg vores opskrift:
Laks med bagte rodfrugter
(30 minutter • 623 kcal)

Mellemmåltid 1

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • 1 skive fuldkornsknækbrød
  • ½ avocado

Mellemmåltid 2

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • ½ fuldkornsbolle
  • Kyllingepålæg

FREDAG

Kostplan, frokost – spinatsalat røget laks
© wichmann+bendtsen

FREDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • Havregrød af 1 dl gryn
  • ½ pære
  • 1 håndfuld valnødder

Frokost

  • Tabouleh af 1 avocado i tern + peberfrugt, tomat og agurkestykker + 2 dl kikærter
  • Smag til med citronsaft + krydderurter

– eller følg vores opskrift:
Spinatsalat med røget laks (se foto ↑)
(15 minutter • 447 kcal)

Aftensmad

  • 1 lille fuldkornstortilla
  • 1 dl tofu marineret i honning og hvidløg
  • 1 avocado
  • Fintsnittet hvidkål

– eller følg vores opskrift:
Skinkepizza uden mel
(30 minutter • 606 kcal)

Mellemmåltid 1

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 skefuld mandler

Mellemmåltid 2

– valgfrit tidspunkt på dagen

1 bananpandekage af:

  • 1 lille banan
  • 1 æg
  • 1 spsk. havregryn
  • Kardemomme (bag evt. ekstra til lørdag)

LØRDAG

Kostplan, aftensmad – Mexi-bowl med oksekød og avocado
© wichmann+bendtsen

LØRDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • Omelet af 2 store æg, et skvæt minimælk og en god håndfuld svampe
  • Steg i lidt olivenolie
  • Hertil friske tomater

Frokost

  • 1 stor kålsalat
  • 2 spsk. hummus
  • 2 spsk. ristede pinjekerner
  • 4 falafler

– eller følg vores opskrift:
Pølsehorn og gnavegrønt
(30 minutter • 383 kcal)

Aftensmad

  • 2 kyllingebryster i tern og masser af champignoner stegt i smør på panden
  • Fintsnittet persille
  • 1½ dl pasta
  • 1 dl valgfri sovs
  • Dampet broccoli

– eller følg vores opskrift:
Mexibowl med oksekød (se foto ↑)
(15 minutter • 580 kcal)

Mellemmåltid 1

– valgfrit tidspunkt på dagen

1 bananpandekage lavet af:

  • 1 lille banan
  • 1 æg
  • 1 spsk. havregryn
  • Lidt kardemomme

Mellemmåltid 2

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • 4 skiver melon

SØNDAG

Kostplan, aftensmad – Kartoffel-porre-suppe med kalkunbacon
© wichmann+bendtsen

SØNDAG

Morgenmad

  • 1 stort glas vand med citronsaft
  • 1 skive fuldkornsrugbrød + 2 skiver ost
  • Peberfrugt i skiver

Frokost

Bowl med:

  • 1 varmrøget laksefilet
  • Halverede cherrytomater
  • Ærter
  • Snittet salat
  • ½ avocado
  • 1½ spsk. pesto
  • Syltede rødløg

– eller følg vores opskrift:
Agurkebåde med æggesalat
(30 minutter • 428 kcal)

Aftensmad

  • Bagte gulerødder marineret i honning og citron
  • Drys med 10 hakkede hasselnødder
  • Top med 1 dl hytteost blandet med 2 spsk. pesto
  • Hertil 1 mørbradbøf
  • 1½ dl quinoa

– eller følg vores opskrift:
Cremet kartoffel-porre-suppe (se foto ↑)
(30 minutter • 545 kcal)

Mellemmåltid 1

– valgfrit tidspunkt på dagen

  • 1 bakke blåbær

Mellemmåltid 2

– valgfrit tidspunkt på dagen

1 greenie af:

  • 1 lille banan
  • Frossen spinat
  • Vand
  • Citronsaft
  • 2 medjool dadler (lav evt. ekstra til mandag)

VALGFRI DAG (FRIKORT)

Enkle kaldhevde rundstykker med havregryn

VALGFRI DAG (FRIKORT)

Husk, at du også kan benytte dig af 1 x frikort.

Fx til at spise 1 dessert eller skifte 1 af ugens morgenmåltider ud med 2 rundstykker/ boller med valgfrit pålæg.

Prøv fx vores yndlings bolle-opskrift her