Svigerfamilie

"Svigermor, stå dog ikke derude i regnen - gå dog hjem!"

8. juli 2015 af I FORM-redaktionen

Den utålelige svigermekanik er desværre ikke altid kun en vits. Selv den mest kærlige tosomhed kan blive forstyrret, når først mødre, onkler og kusiner gør deres entre.

Den bedste måde at undgå konflikter på er at acceptere hinandens forskellige behov for at dyrke familien. Hvis din kæreste absolut må tale med sin familie hver dag (det forekommer faktisk), så lad din kæreste gøre det - bare sørg for, at det er svigermor, der ringer op!

Det er måske heller ikke en nødvendighed, at I begge kommer med til alting. Hvis du er ved at få kvalme over endnu en fætters konfirmation, er en lille hvid løgn på sin plads. Aftal med din kæreste, at han/hun forklarer familien, at du desværre var nødt til at arbejde. Det plejer der at være forståelse for.

Selvfølgelig er der familiebegivenheder, der ikke er til at komme uden om. Så prøv ikke at hade det alt for meget fra starten. Hvis du forsøger at engagere dig lidt i det hele, finde en interessant person at snakke med eller måske har forberedt en eller anden leg, ender det faktisk tit med at blive helt hyggeligt.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: