Orgasmer gør dig produktiv

Et studie viser, at du endda også bliver bedre til dit arbejde og mere tilbøjelig til at ville lære nye ting. Se bare her!

Par ligger i sengen, er glade

En undersøgelse viser, at både mænd og kvinder bliver særdeles mere produktive, hvis de aftenenen inden en arbejdsdag har erhvervet sig en orgasme. Det allerbedste er i virkeligheden, hvis man hver eneste dag får en orgasme. Det behøver ikke at være festfyrværkeri hver gang, men en hurtig orgasme vil gøre underværker for bl.a. din præstation på arbejdet.

På samme måde viste undersøgelsen, at de mennesker, der er stressede på jobbet OG tager det med hjem i privaten, har dårligere sex end andre.

Når vi får orgasme frigives en masse dopamin i hjernen - og vi får faktisk også tilført mere ilt. Noget, der udelukkende har en positiv effekt på både mænd og kvinder. Og faktisk er orgasmen så betydningsfuld, at dens virkning sidder i kroppen de næste 24 timer. Derved vil du være både mere glad, positiv og mere produktiv på din arbejdsplads den efterfølgende dag.

Sex, og særligt orgasmen, har altså en positiv effekt på vores liv, og det er i den grad vigtigt at prioritere lagengymnastikken, hvis du generelt søger et mere positivt liv.

Søvn er også vigtigt for dig og dit velvære, men det er klart det hele værd lige at prioritere sexlivet så ofte som overhovedet muligt. Det behøver ikke at tage lang tid hver eneste gang. Men drop telefonen, tablets og fjernsyn og fokuser i stedet på dit partner og sexlivet. Også selvom du er træt.

Det behøver ikke at tage mere end 10 minutter i sengen. Og herefter bliver du både mere glad, kommer tættere på din partner OG bliver mere produktiv på dit arbejde.