Fast parforhold: 5 måder, der holder gang i sexlivet

Man kan sagtens holde liv i et sprudlende sexliv, selvom man er gift eller er i et længerevarende parforhold. Her er 5 metoder, der bibeholder magien i soveværelset.

Par sidder på cafe og smiler

Vær kærlig overfor din partner hele dagen – og ikke kun i soveværelset! Sådan lyder et af de gode råd til at bevare et godt sexliv.

© iStock

Sådan holder du liv i sexlivet

Når man er gift eller er i et længerevarende parforhold, så kan prioriteterne med tiden forskubbe sig, og pludselig er et hot sexliv ikke længere det vigtigste. Men det behøver faktisk ikke at være sådan!

Vi har samlet en liste med de vigtigste fokuspunkter for et par, hvis man vil holde liv i lagnerne.

1. Vær kærlig døgnet rundt

Par, der formår at være kærlige ved hinanden hele døgnet, har generelt et sundere sexliv. Det er tilfældet fordi, man har mere lyst til at have sex med en, der også viser omsorg uden for soveværelset.

2. Tal om sex

Par, der snakker om sex - har grundlæggende bedre sex. Det er meget lettere at tilfredsstille sin partner, hvis vedkommende tør bede om de ting, han eller hun har lyst til.

3. Hav fokus på kvinden

Hvis kvinder opnår orgasme under samleje, har de generelt oftere lyst til at have sex. Det er derfor vigtigt, at man som par fokuserer på, at kvinden får orgasme - som regel er det ikke på samme måde nødvendigt at arbejde for den mandlige orgasme.

LÆS OGSÅ: Sådan får du større sexlyst

4. Husk stemningen

Stemning er altafgørende for vores sexlyst. Så hvis man har svært ved at finde lysten frem, kan lidt musik og levende lys gøre underværker!

5. Prøv noget nyt

Når man bruger mange år sammen med den samme partner, så kan man meget let køre i den samme, gamle rille. Sørg for at tilsætte lidt krydderi - lækkert lingerie, sexlegetøj eller måske rollespil?