6 tips, der giver jer et bedre sexliv

Har I brug for at få peppet sexlivet lidt op, så se her, hvordan I får mere sex og bedre sex.

Par har sex

Måske er det bare mere intimitet eller mere åbenhed, der skal til for at gøre jeres sexliv bedre.

© iStock

1. Se dig selv som sexet

Mange kvinder er alt for optagede af, hvordan de tager sig ud, når de er i gang under dynerne. Og det kan godt stjæle lysten til at give los – både hos dig selv og din partner. Prøv at være ligeglad med, at lårene ikke er helt glatte, eller at din mave er vokset lidt med årene. Tænk på dig selv som en total sexet kvinde, der giver dig hen til uhæmmet sex. Han vil med garanti tænde på din nye selvtillid.

2. Drop orgasmejagten

Selvfølgelig er det dejligst, hvis I kommer begge to – og på samme tid. Men hvis jeres sexliv er gået hen og blevet en jagt på orgasme, kan I begge to blive bange for at præstere, og så bliver det endnu sværere at få samlejet til at gå op i en højere enhed. Gå langsomt frem, tag jer god og tænk ikke på, hvad det skal ende med. Koncentrer jer i stedet om at nyde hvert sekund og hver berøring.

3. Se hinanden i øjnene i to minutter

Når et par kigger hinanden i øjnene i længere tid, end de plejer, sker der ting og sager, som mange bliver overraskende over. Der opstår en intimitet, der som regel vokser til en lyst til at være sammen.

4. Fortæl hinanden om jeres fantasier

Der er ingen grund til at være flov over, at man har lyst til at have sex på en ny eller særlig måde. Fortæl hinanden, hvad I hver især har lyst til at prøve. Hvis du ikke har sexfantasier, er det måske fordi, du ikke er i synk med, hvad du egentlig har lyst til. Prøv at være meget konkret: hvad er det, der tænder dig?

5. Lad ham se dig onanere

Du er den person, der bedst ved, hvad der skal til for at fodre lysten og også få dig til at komme. Lad ham kigge med, når du onanerer, så han får en bedre idé om, hvordan han skal give dig orgasme. Og du kan måske også lære noget ved at se på ham … Måske er det lidt grænseoverskridende i begyndelsen, men efter en gang eller to vil det virke meget mere naturligt, og I vil lære hinanden en del bedre at kende.

6. Lad soveværelset være mobilfri zone

Det er lidt af en udfordring at gøre sig til over for en partner, der ligger og tjekker Instagram eller opdaterer Facebook. Lad mobiltelefon og i øvrigt også tablets og fjernsyn blive i stuen og gør soveværelset til et sted, hvor I enten sover eller har sex.