Sådan bevarer I nemt gnisten i parforholdet

I mange parforhold fordufter lidenskaben, når hverdagen og rutinerne tager over. Læs her, hvordan I nemt bevarer de stærke følelser og holder liv i parforholdet. Vi har fundet 4 supergode tips!

Par, der er på date

Bliv ved med at gå på date med hinanden, uanset hvor længe I har været sammen.

© iStock

Når der går hverdag i et parforhold, er det ikke ualmindeligt at tabe den nok så famøse ”gnist”, der fik det hele til at begynde.

Heldigvis er der flere ting, I kan gøre for at bevare lidenskaben mellem jer. Her giver vi jer fire gode råd, som hurtigt og nemt puster nyt liv i jeres forhold.

1. Tænk tilbage

… på jeres første date, hvor I havde sommerfugle i maven, inden I skulle mødes. Tænk på en uforglemmelig ferieoplevelse, I har haft sammen, eller på dagen, hvor I hver især introducerede hinanden for jeres familier. Gør det evt. til en øvelse, hvor I tænker tilbage på så mange gode minder som muligt. Det vil hurtigt minde jer om, hvor meget der egentlig binder jer sammen.

2. Vær aktive sammen

Lav nogle spændende ting sammen, så I bliver ved med at generere nye minder, I kan være fælles om. Selv små oplevelser kan smitte af på jeres følelser for hinanden.

3. Overøs hinanden med komplimenter

Find de gode sider i hinanden, og sørg for at anerkende og værdsætte hinanden. Prøv evt. at give hinanden et ”brusebad af komplimenter”, hvor I hver især skiftes til at give hinanden 10 komplimenter. Det vil automatisk give jer fornyet selvtillid og en større forståelse for hinanden - og for de ting, der fungerer i jeres forhold.

4. Slæk lidt på drømmen

Acceptér, at lykkelige par også giver plads til, at den anden kan være træt en gang imellem – og måske ikke orker den helt store romantiske udfoldelse. Men husk at forventningsafstemme med hinanden, så I når en fælles løsning, I begge kan være glade for.

Kilder: womenshealthmag.com, huffingtonpost.com, psychologytoday.com

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background