Kylling og kål i karry

15 minutter
383 kcal

En lynversion af den krydrede klassiker med kylling, kål og karry, som er klar på kun 15 minutter.

Kylling og kål i karry

Kylling og kål i karry

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 kyllingebrystfileter
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille stk. ingefær
  • 1 spsk. karry
  • 2 dl grønsagsbouillon
  • 1 spidskål – lilla eller grøn (eller anden kåltype)
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 8 salatblade, her radicchio
  • 1 håndfuld ærteskud

Sådan laver du kylling og kål i karry

  • Skær kyllingen i strimler.
  • Steg disse i en spiseskefuld olivenolie i en gryde.
  • Pil og mas hvidløgsfed let.
  • Skræl og skær ingefær i helt fine tern.
  • Kom hvidløg og ingefær i gryden sammen med karry og bouillon.
  • Lad bouillonen koge op om kyllingen.
  • Snit kålen fint, og kom den, lidt salt og en spiseskefuld olie mere i gryden.
  • Vend godt. Lad retten simre, til kålen er reduceret.
  • Smag til med salt, karry og peber.
  • Anret på salatblade og med ærteskud.