Sunde opskrifter Aftensmad Kylling og... Kylling og kål i karry 15 minutter 383 kcal En lynversion af den krydrede klassiker med kylling, kål og karry, som er klar på kun 15 minutter. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 28. maj 2016 Kylling og kål i karry Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 kyllingebrystfileter 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie 2 fed hvidløg 1 lille stk. ingefær 1 spsk. karry 2 dl grønsagsbouillon 1 spidskål – lilla eller grøn (eller anden kåltype) Havsalt og kværnet sort peber 8 salatblade, her radicchio 1 håndfuld ærteskud Sådan laver du kylling og kål i karry Skær kyllingen i strimler. Steg disse i en spiseskefuld olivenolie i en gryde. Pil og mas hvidløgsfed let. Skræl og skær ingefær i helt fine tern. Kom hvidløg og ingefær i gryden sammen med karry og bouillon. Lad bouillonen koge op om kyllingen. Snit kålen fint, og kom den, lidt salt og en spiseskefuld olie mere i gryden. Vend godt. Lad retten simre, til kålen er reduceret. Smag til med salt, karry og peber. Anret på salatblade og med ærteskud. Læs også: Kylling i karry med grøntsager og ris KålKyllingKarryIngefærHvidløg