Kylling og kål i karry

15 minutter
383 kcal

En lynversion af den krydrede klassiker med kylling, kål og karry, som er klar på kun 15 minutter.

Kylling og kål i karry

Kylling og kål i karry

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 kyllingebrystfileter
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk. ingefær
  • 1 spsk. karry
  • 2 dl grønsagsbouillon
  • 1 spidskål – lilla eller grøn (eller anden kåltype)
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 8 salatblade, her radicchio
  • 1 håndfuld ærteskud

Sådan laver du kylling og kål i karry

  • Skær kyllingen i strimler.

  • Steg disse i en spiseskefuld olivenolie i en gryde.

  • Pil og mas hvidløgsfed let.

  • Skræl og skær ingefær i helt fine tern.

  • Kom hvidløg og ingefær i gryden sammen med karry og bouillon.

  • Lad bouillonen koge op om kyllingen.

  • Snit kålen fint, og kom den, lidt salt og en spiseskefuld olie mere i gryden.

  • Vend godt. Lad retten simre, til kålen er reduceret.

  • Smag til med salt, karry og peber.

  • Anret på salatblade og med ærteskud.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background