Thaikylling med grøn karry

30 minutter
573 kcal

Drøm dig til Thailand med denne lækre kylling med grøn karry. Velbekomme!

Tallerken med kylling med grøn karry

Thaikylling med grøn karry

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 dl jasminris, gerne fuldkorn
  • 250 g kyllingeinderfilet
  • 160 ml kokosmælk
  • 2 tsk. grøn karry
  • 1 stilk citrongræs
  • 1 limeblad
  • 1 tsk. fiskesauce
  • 250 g sukkerærter
  • 2 forårsløg
  • 150 g ærter
  • 1 knsp. sukker
  • Koriander, frisk

Sådan gør du

  • Kog risene efter anvisning på emballagen.
  • Brun kyllingen i lidt af den faste del af kokosmælken. Tilsæt karry, og rist endnu et øjeblik.
  • Kom resten af kokosmælken ved sammen med citrongræs, limeblad og fiskesauce. Tilsæt evt. lidt vand, og lad retten simre i 5 min.
  • Halvér sukkerærterne på langs, snit forårsløgene fint, og kom sukkerærter, forårsløg og ærter i retten.
  • Lad simre et par minutter, og smag til med fiskesauce og evt. et lille drys sukker. Pynt med koriander, og servér med ris.

TIP! Vil du spare på kalorierne, kan du spise retten med blomkålsris eller skifte kokosmælken ud med en light-udgave. Du kan evt. smage retten til med lidt limesaft. Det giver et friskt modspil til den fede kokosmælk.