Laksefrikadeller med kikærter og kål

40 minutter

Verdens bedste kur: Fine fiskefrikadeller med krydret smag og sprødt tilbehør.

Laksefrikadeller med kikærter og kål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 120 g laks, hakket fint med en kniv
  • 1 lime, saft og fintrevet skal
  • 1 spsk. frisk ingefær, finthakket
  • 1 tsk. chili, finthakket
  • ½ ds. kikærter – hæld vandet fra, og hak kikærterne fint
  • 1 æg
  • olie
  • salt og peber
  • ¼ hvidkål, groftskåret
  • lidt limesaft
  • salt og peber
  • 1 dl skyr
  • 1 tsk. spidskommen
  • lidt salt

Sådan laver du laksefrikadeller

  • Vend laksen i en skål med limesaft og -skal (gem lidt saft), ingefær, chili, lidt salt og peber, kikærter og æg, og rør det godt sammen.

  • Rul farsen til små frikadeller, steg dem på panden i lidt olie, og krydr med salt og peber.

  • Steg kålen på samme pande. Krydr med salt og peber, limesaft og lidt dild.

  • Pisk skyren med spidskommen og lidt salt.

  • Server laksefrikadellerne med skyr på toppen og hvidkål til.

LÆS OGSÅ: 6 gode opskrifter på fiskefrikadeller


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background