Laksefrikadeller med kikærter og kål

40 minutter

Verdens bedste kur: Fine fiskefrikadeller med krydret smag og sprødt tilbehør.

Laksefrikadeller med kikærter og kål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 120 g laks, hakket fint med en kniv
  • 1 lime, saft og fintrevet skal
  • 1 spsk. frisk ingefær, finthakket
  • 1 tsk. chili, finthakket
  • ½ ds. kikærter – hæld vandet fra, og hak kikærterne fint
  • 1 æg
  • olie
  • salt og peber
  • ¼ hvidkål, groftskåret
  • lidt limesaft
  • salt og peber
  • 1 dl skyr
  • 1 tsk. spidskommen
  • lidt salt

Sådan laver du laksefrikadeller

  • Vend laksen i en skål med limesaft og -skal (gem lidt saft), ingefær, chili, lidt salt og peber, kikærter og æg, og rør det godt sammen.

  • Rul farsen til små frikadeller, steg dem på panden i lidt olie, og krydr med salt og peber.

  • Steg kålen på samme pande. Krydr med salt og peber, limesaft og lidt dild.

  • Pisk skyren med spidskommen og lidt salt.

  • Server laksefrikadellerne med skyr på toppen og hvidkål til.

LÆS OGSÅ: 6 gode opskrifter på fiskefrikadeller


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background