Laksefrikadeller med kikærter og kål

Verdens bedste kur: Fine fiskefrikadeller med krydret smag og sprødt tilbehør.

Laksefrikadeller med kikærter og kål

120 g laks, hakket fint med en kniv
1 lime, saft og fintrevet skal
1 spsk. frisk ingefær, finthakket
1 tsk. chili, finthakket
½ dåse kikærter – hæld vandet fra, og hak kikærterne fint
1 æg
olie
salt og peber
¼ hvidkål, groftskåret
lidt limesaft
salt og peber
1 dl skyr
1 tsk. spidskommen
lidt salt/em

Sådan laver du laksefrikadeller

  • Vend laksen i en skål med limesaft og -skal (gem lidt saft), ingefær, chili,lidt salt og peber, kikærter og æg, og rør det godt sammen.
  • Rul farsen til små frikadeller, steg dem på panden i lidt olie, og krydr med salt og peber.
  • Steg kålen på samme pande. Krydr med salt og peber, limesaft og lidt dild.
  • Pisk skyren med spidskommen og lidt salt.
  • Server laksefrikadellerne med skyr på toppen og hvidkål til.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler