Laksefrikadeller med kikærter og kål

40 minutter

Verdens bedste kur: Fine fiskefrikadeller med krydret smag og sprødt tilbehør.

Laksefrikadeller med kikærter og kål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 120 g laks, hakket fint med en kniv
  • 1 lime, saft og fintrevet skal
  • 1 spsk. frisk ingefær, finthakket
  • 1 tsk. chili, finthakket
  • ½ ds. kikærter – hæld vandet fra, og hak kikærterne fint
  • 1 æg
  • olie
  • salt og peber
  • ¼ hvidkål, groftskåret
  • lidt limesaft
  • salt og peber
  • 1 dl skyr
  • 1 tsk. spidskommen
  • lidt salt

Sådan laver du laksefrikadeller

  • Vend laksen i en skål med limesaft og -skal (gem lidt saft), ingefær, chili, lidt salt og peber, kikærter og æg, og rør det godt sammen.
  • Rul farsen til små frikadeller, steg dem på panden i lidt olie, og krydr med salt og peber.
  • Steg kålen på samme pande. Krydr med salt og peber, limesaft og lidt dild.
  • Pisk skyren med spidskommen og lidt salt.
  • Server laksefrikadellerne med skyr på toppen og hvidkål til.

LÆS OGSÅ: 6 gode opskrifter på fiskefrikadeller