Sunde opskrifter Aftensmad Laksefrika... Laksefrikadeller med kikærter og kål 40 minutter Verdens bedste kur: Fine fiskefrikadeller med krydret smag og sprødt tilbehør. Af I FORM-redaktionen 22. august 2012 Laksefrikadeller med kikærter og kål Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 120 g laks, hakket fint med en kniv 1 lime, saft og fintrevet skal 1 spsk. frisk ingefær, finthakket 1 tsk. chili, finthakket ½ ds. kikærter – hæld vandet fra, og hak kikærterne fint 1 æg olie salt og peber ¼ hvidkål, groftskåret lidt limesaft salt og peber 1 dl skyr 1 tsk. spidskommen lidt salt Sådan laver du laksefrikadeller Vend laksen i en skål med limesaft og -skal (gem lidt saft), ingefær, chili, lidt salt og peber, kikærter og æg, og rør det godt sammen. Rul farsen til små frikadeller, steg dem på panden i lidt olie, og krydr med salt og peber. Steg kålen på samme pande. Krydr med salt og peber, limesaft og lidt dild. Pisk skyren med spidskommen og lidt salt. Server laksefrikadellerne med skyr på toppen og hvidkål til. LÆS OGSÅ: 6 gode opskrifter på fiskefrikadeller KikærterKålFiskHvidkålLaksSkyr