Bland-selv-waldorfsalat

30 minutter
291 kcal

Skræddersy din egen salat med rosenkål, valnødder og tranebær, når du i år inviterer dine gæster til bland-selv-waldorfsalat.

Waldorfsalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 66 g rosenkål
  • ¼ hvidkål
  • Saft og skal af en økocitron
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • 83 g skyr
  • ¼ dl gulerodsjuice
  • Havsalt
  • ⅓ bundt bladselleri
  • klase røde druer
  • 33 g ristede valnødder
  • 33 g tørrede tranebær

Sådan laver du waldorfsalat

  • Skyl rosenkål og nip de yderste blade af. Hæld kogende vand over dem i en skål og lad dem trække under låg i 5 min. Hæld vandet fra.

  • Kør hvidkålen på en foodprocessor, til det ligner sne (eller brug et rivejern).

  • Bland kålen med citronsaft og vanilje.

  • Vend gulerodsjuice og skyr forsigtigt sammen.

  • Smag til med citronskal og salt.

  • Rens og skær selleri i tynde skiver.

  • Skyl og halver druerne.

  • Mix valnødder og tranebær.

  • Anret alt i separate skåle, så dine gæster selv kan mixe sig en waldorfsalat.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background