Bland-selv-waldorfsalat

Skræddersy din egen salat med rosenkål, valnødder og tranebær, når du i år inviterer dine gæster til bland-selv-waldorfsalat.

4. november 2015 af Augusta Sørensen

Waldorfsalat

6 personer

200 g rosenkål
½ hvidkål
Saft og skal af en økocitron
½ tsk. vaniljepulver
250 g skyr
½ dl gulerodsjuice
Havsalt
Et bundt bladselleri
En klase røde druer
100 g ristede valnødder
100 g tørrede tranebær

Sådan laver du waldorfsalat

  • Skyl rosenkål og nip de yderste blade af. Hæld kogende vand over dem i en skål og lad dem trække under låg i 5 min. Hæld vandet fra.
  • Kør hvidkålen på en foodprocessor, til det ligner sne (eller brug et rivejern).
  • Bland kålen med citronsaft og vanilje.
  • Vend gulerodsjuice og skyr forsigtigt sammen.
  • Smag til med citronskal og salt.
  • Rens og skær selleri i tynde skiver.
  • Skyl og halver druerne.
  • Mix valnødder og tranebær.
  • Anret alt i separate skåle, så dine gæster selv kan mixe sig en waldorfsalat.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: