Bland-selv-waldorfsalat

30 minutter
291 kcal

Skræddersy din egen salat med rosenkål, valnødder og tranebær, når du i år inviterer dine gæster til bland-selv-waldorfsalat.

Waldorfsalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 66 g rosenkål
  • ¼ hvidkål
  • Saft og skal af en økocitron
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • 83 g skyr
  • ¼ dl gulerodsjuice
  • Havsalt
  • ⅓ bundt bladselleri
  • klase røde druer
  • 33 g ristede valnødder
  • 33 g tørrede tranebær

Sådan laver du waldorfsalat

  • Skyl rosenkål og nip de yderste blade af. Hæld kogende vand over dem i en skål og lad dem trække under låg i 5 min. Hæld vandet fra.

  • Kør hvidkålen på en foodprocessor, til det ligner sne (eller brug et rivejern).

  • Bland kålen med citronsaft og vanilje.

  • Vend gulerodsjuice og skyr forsigtigt sammen.

  • Smag til med citronskal og salt.

  • Rens og skær selleri i tynde skiver.

  • Skyl og halver druerne.

  • Mix valnødder og tranebær.

  • Anret alt i separate skåle, så dine gæster selv kan mixe sig en waldorfsalat.