Kylling i kål og karry

35 minutter

Klassiker i nye klæder. Sprød og sund version af kylling i karry, med kokos, finsnittet kål og masser af smag!

Kylling i kål og karry

Opskrift på kål i knasende nye klæder.

Kylling og kål i karry

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 kyllingebrystfileter
  • ¼ fintsnittet hvidkål
  • ½ fintsnittet spidskål
  • 2 stængler bredbladet persille
  • 1 stort eller 2 små skalotteløg
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk. karry
  • ½ tsk. tørrede og stødte Chiliflager (peperoncino)
  • 1 tsk. fintrevet frisk gurkemejerod eller 1 tsk. tørret og stødt
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 dl kokosmælk
  • 2 dl grønsags- og/eller kyllingebouillon
  • 1 bundt frisk koriander

Sådan laver du kylling og kål i karry

  • Skær kylling i mundrette stykker, og læg det til side.

  • Snit kålen fint. Skær persillebladene fra stænglerne, og lad stænglerne komme med som smagsgiver. Bind dem evt. med en bomuldssnor.

  • Skær løg fint, og steg disse bløde og blanke i olien. Kom karry, chili og gurkemeje ved. Vend godt.

  • Kom kål, 1 spsk. salt og persille­stængler ved, og vend godt.

  • Kom kokosmælk og bouillon ved, og kog op.

  • Kom kyllingen ved, og lad retten simre i 15 minutter.

  • Tag persille­stænglerne op. Smag til med salt og peber.

  • Skær persille og koriander helt fint, og anret retten med det grønne drys.