Kylling i kål og karry

30 minutter
615 kcal

Klassiker i nye klæder. Sprød og sund version af kylling i karry, med kokos, finsnittet kål og masser af smag!

Kylling i kål og karry

Opskrift på kål i knasende nye klæder.

Kylling og kål i karry

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 kyllingebrystfileter
  • ¼ fintsnittet hvidkål
  • ½ fintsnittet spidskål
  • 2 stængler bredbladet persille
  • 1 stort eller 2 små skalotteløg
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk. karry
  • ½ tsk. tørrede og stødte Chiliflager (peperoncino)
  • 1 tsk. fintrevet frisk gurkemejerod eller 1 tsk. tørret og stødt
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 dl kokosmælk
  • 2 dl grønsags- og/eller kyllingebouillon
  • 1 bundt frisk koriander

Sådan laver du kylling og kål i karry

  • Skær kylling i mundrette stykker, og læg det til side.
  • Snit kålen fint. Skær persillebladene fra stænglerne, og lad stænglerne komme med som smagsgiver. Bind dem evt. med en bomuldssnor.
  • Skær løg fint, og steg disse bløde og blanke i olien. Kom karry, chili og gurkemeje ved. Vend godt.
  • Kom kål, 1 spsk. salt og persillestængler ved, og vend godt.
  • Kom kokosmælk og bouillon ved, og kog op.
  • Kom kyllingen ved, og lad retten simre i 15 minutter.
  • Tag persillestænglerne op. Smag til med salt og peber.
  • Skær persille og koriander helt fint, og anret retten med det grønne drys.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background