Sunde opskrifter Aftensmad Kylling i ... Kylling i kål og karry 30 minutter 615 kcal Klassiker i nye klæder. Sprød og sund version af kylling i karry, med kokos, finsnittet kål og masser af smag! Af Anne Larsen 23. november 2014 KYLLING I KÅL OG KARRY – Opskrift på kål i knasende nye klæder. Kylling og kål i karry Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 kyllingebrystfileter ¼ fintsnittet hvidkål ½ fintsnittet spidskål 2 stængler bredbladet persille 1 stort eller 2 små skalotteløg 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 spsk. karry ½ tsk. tørrede og stødte Chiliflager (peperoncino) 1 tsk. fintrevet frisk gurkemejerod eller 1 tsk. tørret og stødt Havsalt og kværnet sort peber 2 dl kokosmælk 2 dl grønsags- og/eller kyllingebouillon 1 bundt frisk koriander Sådan laver du kylling og kål i karry Skær kylling i mundrette stykker, og læg det til side. Snit kålen fint. Skær persillebladene fra stænglerne, og lad stænglerne komme med som smagsgiver. Bind dem evt. med en bomuldssnor. Skær løg fint, og steg disse bløde og blanke i olien. Kom karry, chili og gurkemeje ved. Vend godt. Kom kål, 1 spsk. salt og persillestængler ved, og vend godt. Kom kokosmælk og bouillon ved, og kog op. Kom kyllingen ved, og lad retten simre i 15 minutter. Tag persillestænglerne op. Smag til med salt og peber. Skær persille og koriander helt fint, og anret retten med det grønne drys. Læs også: Kylling i karry med grøntsager og ris KarryKyllingHvidkålSpidskålKål