Kylling i kål og karry
Opskrift på kål i knasende nye klæder.

Kylling i kål og karry

Klassiker i nye klæder. Sprød og sund version af kylling i karry, med kokos, finsnittet kål og masser af smag!

24. november 2014 af Anne Larsen

Kylling i kål

2 personer

2 kyllingebrystfileter
¼ fintsnittet hvidkål
½ fintsnittet spidskål
2 stængler bredbladet persille
1 stort eller 2 små skalotteløg
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. karry
½ tsk. tørrede og stødte
Chiliflager (peperoncino)
1 tsk. fintrevet frisk gurkemejerod eller 1 tsk. tørret og stødt
Havsalt og kværnet sort peber
½ ds./2 dl kokosmælk
2 dl grønsags- og/eller kyllingebouillon
En lille buket frisk koriander

Spis løs af gurkemeje, det er supersundt!

Sådan gør du

  • Skær kylling i mundrette stykker, og læg det til side.
  • Snit kålen fint. Skær persillebladene fra stænglerne, og lad stænglerne komme med som smagsgiver. Bind dem evt. med en bomuldssnor.
  • Skær løg fint, og steg disse bløde og blanke i olien. Kom karry, chili og gurkemeje ved. Vend godt.
  • Kom kål, 1 spsk. salt og persille­stængler ved, og vend godt.
  • Kom kokosmælk og bouillon ved, og kog op.
  • Kom kyllingen ved, og lad retten simre i 15 minutter.
  • Tag persille­stænglerne op. Smag til med salt og peber.
  • Skær persille og koriander helt fint, og anret retten med det grønne drys.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler