Kylling i kål og karry
Opskrift på kål i knasende nye klæder.

Kylling i kål og karry

Klassiker i nye klæder. Sprød og sund version af kylling i karry, med kokos, finsnittet kål og masser af smag!

24. november 2014 af Anne Larsen

Kylling i kål

2 personer

2 kyllingebrystfileter
¼ fintsnittet hvidkål
½ fintsnittet spidskål
2 stængler bredbladet persille
1 stort eller 2 små skalotteløg
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 spsk. karry
½ tsk. tørrede og stødte
Chiliflager (peperoncino)
1 tsk. fintrevet frisk gurkemejerod eller 1 tsk. tørret og stødt
Havsalt og kværnet sort peber
½ ds./2 dl kokosmælk
2 dl grønsags- og/eller kyllingebouillon
En lille buket frisk koriander

Spis løs af gurkemeje, det er supersundt!

Sådan gør du

  • Skær kylling i mundrette stykker, og læg det til side.
  • Snit kålen fint. Skær persillebladene fra stænglerne, og lad stænglerne komme med som smagsgiver. Bind dem evt. med en bomuldssnor.
  • Skær løg fint, og steg disse bløde og blanke i olien. Kom karry, chili og gurkemeje ved. Vend godt.
  • Kom kål, 1 spsk. salt og persille­stængler ved, og vend godt.
  • Kom kokosmælk og bouillon ved, og kog op.
  • Kom kyllingen ved, og lad retten simre i 15 minutter.
  • Tag persille­stænglerne op. Smag til med salt og peber.
  • Skær persille og koriander helt fint, og anret retten med det grønne drys.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: