Kålwraps: Veggie-wrap

Hvidkålswrap med kikærter, rødbeder, krydret nøddefars og persille.

28. december 2012 af I FORM

4 personer
4 hvidkålsblade
400 gram kogte kikærter
1 spsk. olivenolie


Nøddefars

1 dl solsikkefrø (lagt i blød i 12 timer)
1 dl mandler (lagt i blød i 12 timer)
1 dl frisk persille (12 gram)
Friskkværnet peber
¼ tsk. chilipulver
1 spsk. tamari
2 fed hvidløg
2 forårsløg
½ citron
Evt. lidt vand

  • Aftenen før lægges kikærter, solsikkefrø og mandler i blød. Alternativt kan kikærterne købes kogte på dåse.
  • Steg de kogte kikærter et par minutter på en pande med olivenolie, og lad dem køle af. Stil til side.
  • Put herefter alle ingredienserne til nøddefarsen i en foodprocessor, og kør blandingen sammen, indtil det har en cremet konsistens. Det kan være nødvendigt at tilsætte lidt vand.
  • Skær den hårde stilk af kålbladene, og fordel nøddefarsen samt kikærterne på bladene, og rul bladene sammen.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: