Kålwraps: Veggie-wrap

Hvidkålswrap med kikærter, rødbeder, krydret nøddefars og persille.

Veggie-wrap

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 5 minutter

Tid i alt: 13 timer - Trækketid: 12 timer

INGREDIENSER

4 hvidkålsblade

400 g kogte kikærter

1 spsk. olivenolie

Nøddefars

1 dl solsikkefrø (lagt i blød i 12 timer)

1 dl mandler (lagt i blød i 12 timer)

1 dl frisk persille (12 gram)

Friskkværnet peber

¼ tsk. chilipulver

1 spsk. tamari

2 fed hvidløg

2 forårsløg

½ citron

Evt. lidt vand

Sådan gør du

  • Aftenen før lægges kikærter, solsikkefrø og mandler i blød. Alternativt kan kikærterne købes kogte på dåse.
  • Steg de kogte kikærter et par minutter på en pande med olivenolie, og lad dem køle af. Stil til side.
  • Put herefter alle ingredienserne til nøddefarsen i en foodprocessor, og kør blandingen sammen, indtil det har en cremet konsistens. Det kan være nødvendigt at tilsætte lidt vand.
  • Skær den hårde stilk af kålbladene, og fordel nøddefarsen samt kikærterne på bladene, og rul bladene sammen.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: