Kålwraps: Veggie-wrap

13 timer

Hvidkålswrap med kikærter, rødbeder, krydret nøddefars og persille.

Veggie-wrap

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 hvidkålsblade
  • 200 g kogte kikærter
  • ½ spsk. olivenolie

Nøddefars

  • ½ dl solsikkefrø (lagt i blød i 12 timer)
  • ½ dl mandler (lagt i blød i 12 timer)
  • ½ dl frisk persille (12 gram)
  • Friskkværnet peber
  • ¼ tsk. chilipulver
  • ½ spsk. tamari
  • 1 fed hvidløg
  • 1 forårsløg
  • ¼ citron
  • Evt. lidt vand

Sådan gør du

  • Aftenen før lægges kikærter, solsikkefrø og mandler i blød. Alternativt kan kikærterne købes kogte på dåse.

  • Steg de kogte kikærter et par minutter på en pande med olivenolie, og lad dem køle af. Stil til side.

  • Put herefter alle ingredienserne til nøddefarsen i en foodprocessor, og kør blandingen sammen, indtil det har en cremet konsistens. Det kan være nødvendigt at tilsætte lidt vand.

  • Skær den hårde stilk af kålbladene, og fordel nøddefarsen samt kikærterne på bladene, og rul bladene sammen.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background