Kålwraps: Veggie-wrap

Hvidkålswrap med kikærter, rødbeder, krydret nøddefars og persille.

28. december 2012 af I FORM

4 personer
4 hvidkålsblade
400 gram kogte kikærter
1 spsk. olivenolie


Nøddefars

1 dl solsikkefrø (lagt i blød i 12 timer)
1 dl mandler (lagt i blød i 12 timer)
1 dl frisk persille (12 gram)
Friskkværnet peber
¼ tsk. chilipulver
1 spsk. tamari
2 fed hvidløg
2 forårsløg
½ citron
Evt. lidt vand

  • Aftenen før lægges kikærter, solsikkefrø og mandler i blød. Alternativt kan kikærterne købes kogte på dåse.
  • Steg de kogte kikærter et par minutter på en pande med olivenolie, og lad dem køle af. Stil til side.
  • Put herefter alle ingredienserne til nøddefarsen i en foodprocessor, og kør blandingen sammen, indtil det har en cremet konsistens. Det kan være nødvendigt at tilsætte lidt vand.
  • Skær den hårde stilk af kålbladene, og fordel nøddefarsen samt kikærterne på bladene, og rul bladene sammen.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler