Kålwraps: Veggie-wrap

13 timer

Hvidkålswrap med kikærter, rødbeder, krydret nøddefars og persille.

Veggie-wrap

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 hvidkålsblade
  • 200 g kogte kikærter
  • ½ spsk. olivenolie

Nøddefars

  • ½ dl solsikkefrø (lagt i blød i 12 timer)
  • ½ dl mandler (lagt i blød i 12 timer)
  • ½ dl frisk persille (12 gram)
  • Friskkværnet peber
  • ¼ tsk. chilipulver
  • ½ spsk. tamari
  • 1 fed hvidløg
  • 1 forårsløg
  • ¼ citron
  • Evt. lidt vand

Sådan gør du

  • Aftenen før lægges kikærter, solsikkefrø og mandler i blød. Alternativt kan kikærterne købes kogte på dåse.

  • Steg de kogte kikærter et par minutter på en pande med olivenolie, og lad dem køle af. Stil til side.

  • Put herefter alle ingredienserne til nøddefarsen i en foodprocessor, og kør blandingen sammen, indtil det har en cremet konsistens. Det kan være nødvendigt at tilsætte lidt vand.

  • Skær den hårde stilk af kålbladene, og fordel nøddefarsen samt kikærterne på bladene, og rul bladene sammen.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background