Kålwraps: Veggie-wrap

13 timer

Hvidkålswrap med kikærter, rødbeder, krydret nøddefars og persille.

Veggie-wrap

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 hvidkålsblade
  • 200 g kogte kikærter
  • ½ spsk. olivenolie

Nøddefars

  • ½ dl solsikkefrø (lagt i blød i 12 timer)
  • ½ dl mandler (lagt i blød i 12 timer)
  • ½ dl frisk persille (12 gram)
  • Friskkværnet peber
  • ¼ tsk. chilipulver
  • ½ spsk. tamari
  • 1 fed hvidløg
  • 1 forårsløg
  • ¼ citron
  • Evt. lidt vand

Sådan gør du

  • Aftenen før lægges kikærter, solsikkefrø og mandler i blød. Alternativt kan kikærterne købes kogte på dåse.

  • Steg de kogte kikærter et par minutter på en pande med olivenolie, og lad dem køle af. Stil til side.

  • Put herefter alle ingredienserne til nøddefarsen i en foodprocessor, og kør blandingen sammen, indtil det har en cremet konsistens. Det kan være nødvendigt at tilsætte lidt vand.

  • Skær den hårde stilk af kålbladene, og fordel nøddefarsen samt kikærterne på bladene, og rul bladene sammen.