Bittermelon

Den kinesiske supermelon har været brugt i kinesisk medicin i årtusinder, og menes at kunne hæmme kræftcellers evne til at udnytte sukker.

Bittermelon er en kinesisk mirakeljuice til wokken!

Bitter melon har en ujævn grøn-gul skal, ligner en rynket agurk og er i virkeligheden en kinesisk grønsag i familie med squash. Smagen er ekstremt bitter. Man kan finde den hos små grønthandlere i storbyerne.

Perfekt match

I Asien bliver bitter melonen lynstegt i wokretter, men den bruges også flittigt i det caribiske og indiske køkken, ligesom man nogle steder presser saften ud af den og drikker den som juice.

Bonusinfo

Juice fra bitter melon har været brugt i årtusinder i kinesisk medicin, og nu har dyreforsøg vist, at den kan dræbe kræftceller i bugspytkirtlen og brystet.

Forskerne undersøger nu, om den har samme effekt på mennesker. Teorien er, at melonen hæmmer kræftcellernes evne til at udnytte sukker, så de ikke får næring og dør.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background