Pæremelon

Det er ikke uden grund, at pæremelonen har fået sit navn, den har nemlig både formen som en pære og smager også derefter.

Den aflange pæremelon er sammenlignet med andre meloner, rig på kostfibre.

Den sydamerikanske æggefarvede pæremelon med de særprægede purpurfarvede striber smager som en mellemting mellem pære og melon – meget mildt og sart.

Perfekt match

Den meget milde smag gør pæremelon velegnet til frugtsalater, hvor der også indgår frugter med mere fyldig smag.

Den er også god til fiske- og kødretter, i en chutney eller til forretter med for eksempel kraftigt smagende kød som bresaola.

Bonusinfo

Pæremelon indeholder relativt mange kostfibre sammenlignet med andre meloner.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background