Rodfrugt "pasta" med kylling og kål

45 minutter
261 kcal

Rodfrugt "pasta" med kylling er perfekt til dig der gerne vil spise dig til en flad mave.

Med I FORM-kurens komplette madplan til 3 dage får drømmen om en flad mave en flyvende start.

Rodfrugt "pasta" med kylling og kål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g rødbede
  • 100 g persillerod
  • 100 g gulerod
  • 100 g grønkål (eller sortkål/savojkål)
  • 160 g kyllingebryst
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 2 tsk. lyse sesamfrø
  • 2 håndfuld bredbladet persille og mynte
  • 2 lime

Sådan gør du

  • Gør rodfrugterne i stand, så der er 50 g af alle tre slags. Skær dem i stave, eller kør dem til “pasta”strimler på en spirelli (en grønsagsspaghettimaskine).

  • Skyl kålen, og dup den tør, skær det grønne (minus stængler) i strimler.

  • Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Varm olien op på en pande, og steg nu kyllingeternene gyldne.

  • Tilsæt en kop vand, og lad det lige koge op om kyllingen, krydr med salt og peber. Kom rodfrugterne på panden, og lad dem simre med i 5 minutter.

  • Kom kålen og sesamfrø ved, vend, og lad det lige stå over varmen et minuts tid.

  • Smag til med salt og peber.

  • Anret salaten, kom krydderurterne ved, og dryp med limesaft.