Skyl og udblød bønnerne i min. 8 timer.
Skyl grundigt, og kog dem møre i letsaltet vand i 35 minutter.
Det er en god idé at koge en større mængde bønner og have dem på lager i fryseren. 100 g tørrede bønner svarer til 200 g udblødte og kogte.
Skyl kålen grundigt, og læg bladene på et skærebræt. Skær ca. 5 cm fra mod rodenden, og skær stænglerne fri, og kassér dem. Skær nu kålen i små mundrette firkanter.
Snit hvidløgsfed i ultrafine skiver. Steg disse let gyldne i olivenolien i en suppegryde. Kom peperoncino ved. Vend godt.
Kom kålen ved med et drys salt, og vend godt et minuts tid.
Kom tomaterne ved, og fyld dåsen med vand to gange, og kom det i.
Lad suppen simre i 10 minutter.
Kom bønnerne ved, og lad suppen simre færdig i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Blend suppen, uden at den blendes fuldstændig. Den skal være lidt rustik i konsistensen.
Anret nu den varme suppe med revet parmesan.