Råkost med peanuts og ingefær

15 minutter
267 kcal

45 minutter og kun få ingredienser skal der til for at lave denne anretning med sprød kål, saltede peanuts og sød forfriskende ingefærdressing.

Råkost med peanuts og ingefær

Råkost med peanuts og ingefær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 person
  • 2 tsk. fintrevet ingefær
  • 40 g usaltede peanuts
  • 400 g kinakål, hvidkål, savojkål eller spidskål
  • 2 tsk. peanutbutter
  • 4 tsk. soja
  • 4 tsk. citronsaft
  • 2 tsk. akaciehonning eller agavesirup
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Rist nødderne let på en tør pande, og giv dem et let drys salt.
  • Skær kålen fint.
  • Pisk peanutbutter, ingefær, soja, citron, honning og olie til en dressing.
  • Anret kålen med nødder og dressing.

LÆS OGSÅ: Er det sundt at spise peanuts?