Sunde opskrifter Sunde snacks Råkost med... Råkost med peanuts og ingefær 15 minutter 267 kcal 45 minutter og kun få ingredienser skal der til for at lave denne anretning med sprød kål, saltede peanuts og sød forfriskende ingefærdressing. Af I FORM-redaktionen 6. marts 2014 Råkost med peanuts og ingefær Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 person 2 tsk. fintrevet ingefær 40 g usaltede peanuts 400 g kinakål, hvidkål, savojkål eller spidskål 2 tsk. peanutbutter 4 tsk. soja 4 tsk. citronsaft 2 tsk. akaciehonning eller agavesirup 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie Havsalt Sådan gør du Rist nødderne let på en tør pande, og giv dem et let drys salt. Skær kålen fint. Pisk peanutbutter, ingefær, soja, citron, honning og olie til en dressing. Anret kålen med nødder og dressing. LÆS OGSÅ: Er det sundt at spise peanuts? Ingefær