Råkost med peanuts og ingefær

15 minutter
267 kcal

45 minutter og kun få ingredienser skal der til for at lave denne anretning med sprød kål, saltede peanuts og sød forfriskende ingefærdressing.

Køb neutrale jordnødder, du evt. selv skal afskalle, og rist dem på en pande. På den måde bestemmer du selv, hvor meget salt nødderne efterfølgende skal drysses med. Køber du peanuts tilsat salt, kan du nemt si det meste af saltet fra i en sigte.

Råkost med peanuts og ingefær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 person
  • 2 tsk. fintrevet ingefær
  • 40 g usaltede peanuts
  • 400 g kinakål, hvidkål, savojkål eller spidskål
  • 2 tsk. peanutbutter
  • 4 tsk. soja
  • 4 tsk. citronsaft
  • 2 tsk. akaciehonning eller agavesirup
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Rist nødderne let på en tør pande, og giv dem et let drys salt.

  • Skær kålen fint.

  • Pisk peanutbutter, ingefær, soja, citron, honning og olie til en dressing.

  • Anret kålen med nødder og dressing.