Køb neutrale jordnødder, du evt. selv skal afskalle, og rist dem på en pande. På den måde bestemmer du selv, hvor meget salt nødderne efterfølgende skal drysses med. Køber du peanuts tilsat salt, kan du nemt si det meste af saltet fra i en sigte.

Råkost med peanuts og ingefær

45 minutter og kun få ingredienser skal der til for at lave denne anretning med sprød kål, saltede peanuts og sød forfriskende ingefærdressing.

7. marts 2014 af I FORM

1 person

Det skal du købe

1 tsk. fintrevet ingefær
20 g usaltede peanuts
200 g kinakål, hvidkål, savojkål eller spidskål
1 tsk. peanutbutter
2 tsk. soja
2 tsk. citronsaft
1 tsk. akaciehonning eller agavesirup
1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
Havsalt

Sådan gør du

  • Rist nødderne let på en tør pande, og giv dem et let drys salt.
  • Skær kålen fint.
  • Pisk peanutbutter, ingefær, soja, citron, honning og olie til en dressing.
  • Anret kålen med nødder og dressing.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: