Laksesteak med estragon og citron

Middag

18. januar 2009 af I FORM-redaktionen

Laksesteak med estragon og citron

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 25 minutter

INGREDIENSER

½ bundt estragon

Salt

Peber

1 tsk. olivenolie

Saften af ¼ citron

125 g laksesteak (med ben)

250 g savojkål

Tilbehør:

50 g brune ris

20 g rucola

Tilberedning

Kom lidt vand og næsten al estragon i en blender. Kør, til den er helt varm og væsken dybt mørkegrøn. Lige inden servering smages estragonen til med salt, peber, olie og citron. Pensl laksesteak med salt og peber, og steg den på grillpande i 3-4 min. på hver side. Damp kvarte stykker kål eller delte kålblade i lidt vand, og drys med salt og citron. Kog ris efter anvisning. Anret laksesteak på en tallerken med dampet kål og estragonsauce. Server ris og grøn salat til.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du perfekt laks i ovn

næringsindhold pr. person

Energi: 520 kcal

Protein: 19 g

Fedt: 33 g

Kulhydrat: 55 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: