Laksesteak med estragon og citron

25 minutter
520 kcal

Middag

Laksesteak med estragon og citron

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 bundt estragon
  • Salt
  • Peber
  • 2 tsk. olivenolie
  • Saften af ¼ citron
  • 250 g laksesteak (med ben)
  • 500 g savojkål

Tilbehør:

  • 100 g brune ris
  • 40 g rucola

Tilberedning

Kom lidt vand og næsten al estragon i en blender. Kør, til den er helt varm og væsken dybt mørkegrøn. Lige inden servering smages estragonen til med salt, peber, olie og citron. Pensl laksesteak med salt og peber, og steg den på grillpande i 3-4 min. på hver side. Damp kvarte stykker kål eller delte kålblade i lidt vand, og drys med salt og citron. Kog ris efter anvisning. Anret laksesteak på en tallerken med dampet kål og estragonsauce. Server ris og grøn salat til.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du perfekt laks i ovn


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background