Laksesteak med estragon og citron

Middag

18. januar 2009 af I FORM

1 person

½ lille bundt estragon
Salt
Peber
1 tsk. olivenolie
Saften af ¼ citron
125 g laksesteak (med ben)
250 g savojkål


Tilbehør:

50 g brune ris
20 g rucola


Tilberedning

Kom lidt vand og næsten al estragon i en blender. Kør, til den er helt varm og væsken dybt mørkegrøn. Lige inden servering smages estragonen til med salt, peber, olie og citron. Pensl laksesteak med salt og peber, og steg den på grillpande i 3-4 min. på hver side. Damp kvarte stykker kål eller delte kålblade i lidt vand, og drys med salt og citron. Kog ris efter anvisning. Anret laksesteak på en tallerken med dampet kål og estragonsauce. Server ris og grøn salat til.

  • Du træner faktisk ikke:

    For at holde hus med kalorierne kan du erstatte risene med en mindre mængde fuldkornspasta. Det løfter fiberindholdet markant og gavner både fordøjelse og mæthed. Spar desuden på olien.


  • Du træner hårdt og meget:

    Efter intensiv træning har du sikkert behov for at fylde depoterne igen. Spis derfor nogle flere ris for at løfte kulhydratindtaget.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler