Laksesteak med estragon og citron

25 minutter
520 kcal

Middag

Laksesteak med estragon og citron

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 bundt estragon
  • Salt
  • Peber
  • 2 tsk. olivenolie
  • Saften af ¼ citron
  • 250 g laksesteak (med ben)
  • 500 g savojkål

Tilbehør:

  • 100 g brune ris
  • 40 g rucola

Tilberedning

Kom lidt vand og næsten al estragon i en blender. Kør, til den er helt varm og væsken dybt mørkegrøn. Lige inden servering smages estragonen til med salt, peber, olie og citron. Pensl laksesteak med salt og peber, og steg den på grillpande i 3-4 min. på hver side. Damp kvarte stykker kål eller delte kålblade i lidt vand, og drys med salt og citron. Kog ris efter anvisning. Anret laksesteak på en tallerken med dampet kål og estragonsauce. Server ris og grøn salat til.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du perfekt laks i ovn