Læg mørbraden i en marinade af ingefær, østerssauce, soja, citronsaft, salt og peber. Stil den på køl i 30 min.
Kog skrællede kartoffeltern i usaltet vand.
Skær forårsløg i skiver, og bland dem med det fintskårne skalotteløg. Halver rosenkål, og fjern de yderste blade. Kom rosenkål i en gryde, dryp med rapsolie, drys med lidt salt, hæld kogende vand over, kog op, tag dem af blusset, og hæld vandet fra.
Dup kødet tørt. Varm olivenolien op på en pande, kom smør på, og lad det bruse op og af. Steg kødet fra alle sider i ca. 8 min. i alt.
Kom alle løg på panden i det sidste minut, kødet steger, hæld til sidst marinaden over kødet, og lad det koge op om kødet. Pak det i bagepapir, og lad det hvile i fem minutter.
Mos kartoffelternene med rapsolie og lidt salt. Smag til. Anret mosen med kødskiver, løg, marinade og rosenkål.