Opvarm ovnen til 220 grader.
Halver auberginerne på den lange led, og læg dem på en bageplade. Gnid hver halvdel med olivenolie, og strø paprika og salt over.
Bag auberginerne i 40-45 min., til de er helt gennembagte og bløde indeni.
Tilbered salaten imens.
Skyl linserne, og kog dem under låg i en gryde med en halv liter vand og lidt salt ved svag varme i ca. 20 min.
Hæld vandet fra, og sæt linserne til afkøling.
Imens bringes en stor gryde vand i kog.
Skyl rosenkålene, og fjern de yderste blade. Snit kålene fint, og blancher dem i gryden i maks.1 minut. Skyl dem øjeblikkeligt i koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte.
Pisk dressingen sammen, og bland den med rosenkål og linser.
Anret auberginerne med salaten ovenpå, og top med finthakket persille og granatæblekerner.