Alle I FORM kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Kalvesteak med bønner og rosenkål

Aftenanretning med lækre bønner, rosenkål og en god kalvesteak er perfekt, når du er på I FORM-kuren.

14. november 2013 af I FORM-redaktionen

I FORM-kuren

Til 1 person

  • 75 g grønne bønner
  • 75 g rosenkål
  • 25 g rødløg i både
  • 25 g skalotteløg i både
  • Havsalt
  • Æbleeddike
  • 1 lille buket bundet timian (bundet med køkkensnor)
  • 100 g afpudset kalvemørbrad
  • Friskkværnet sort peber
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie til stegning

  • En lille terning smør (1 tsk.) til stegning
  • ½ tsk. ekstra jomfruolivenolie til drypning af grønsagerne


Sådan gør du

  • Gør bønner og rosenkål i stand – og kog dem, så de stadig er sprøde og har bid.
  • Løgene koges i en ganske lille bitte smule vand i ca. 3 minutter sammen med dryp af æbleeddike, lidt salt og krydderurtebuketten.
  • Hæld vandet fra grønsagerne, og hold disse varme under folie.
  • Dup kødet tørt. Krydr det med salt og peber. Varm olien op på en pande, kom smørret ved, og lad det bruse op og af. Steg kødet ca. 4 minutter på begge sider. Mærk efter – jo blødere, jo rødere!
  • Anret kødet med bønner, rosenkål, løg og krydderurtebuket. Dryp grønsagerne med olivenolie.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: