Kalvesteak med bønner og rosenkål

20 minutter
250 kcal

Aftenanretning med lækre bønner, rosenkål og en god kalvesteak er perfekt, når du er på I FORM-kuren.

Alle I FORM kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Kalvesteak med bønner og rosenkål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g grønne bønner
  • 150 g rosenkål
  • 50 g rødløg i både
  • 50 g skalotteløg i både
  • Havsalt
  • Æbleeddike
  • 2 bundt bundet timian (bundet med køkkensnor)
  • 200 g afpudset kalvemørbrad
  • Friskkværnet sort peber
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie til stegning
  • 2 En lille terning smør (1 tsk.) til stegning
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie til drypning af grønsagerne

Sådan gør du

  • Gør bønner og rosenkål i stand – og kog dem, så de stadig er sprøde og har bid.

  • Løgene koges i en ganske lille bitte smule vand i ca. 3 minutter sammen med dryp af æbleeddike, lidt salt og krydderurtebuketten.

  • Hæld vandet fra grønsagerne, og hold disse varme under folie.

  • Dup kødet tørt. Krydr det med salt og peber. Varm olien op på en pande, kom smørret ved, og lad det bruse op og af. Steg kødet ca. 4 minutter på begge sider. Mærk efter – jo blødere, jo rødere!

  • Anret kødet med bønner, rosenkål, løg og krydderurtebuket. Dryp grønsagerne med olivenolie.