Kalvesteak med bønner og rosenkål

20 minutter
250 kcal

Aftenanretning med lækre bønner, rosenkål og en god kalvesteak er perfekt, når du er på I FORM-kuren.

Alle I FORM kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Kalvesteak med bønner og rosenkål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g grønne bønner
  • 150 g rosenkål
  • 50 g rødløg i både
  • 50 g skalotteløg i både
  • Havsalt
  • Æbleeddike
  • 2 bundt bundet timian (bundet med køkkensnor)
  • 200 g afpudset kalvemørbrad
  • Friskkværnet sort peber
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie til stegning
  • 2 En lille terning smør (1 tsk.) til stegning
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie til drypning af grønsagerne

Sådan gør du

  • Gør bønner og rosenkål i stand – og kog dem, så de stadig er sprøde og har bid.

  • Løgene koges i en ganske lille bitte smule vand i ca. 3 minutter sammen med dryp af æbleeddike, lidt salt og krydderurtebuketten.

  • Hæld vandet fra grønsagerne, og hold disse varme under folie.

  • Dup kødet tørt. Krydr det med salt og peber. Varm olien op på en pande, kom smørret ved, og lad det bruse op og af. Steg kødet ca. 4 minutter på begge sider. Mærk efter – jo blødere, jo rødere!

  • Anret kødet med bønner, rosenkål, løg og krydderurtebuket. Dryp grønsagerne med olivenolie.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background