Sådan booster du dit immunforsvar

Immunforsvaret er dit stærkeste våben mod de bakterier og virus, du møder i din hverdag. Se, hvordan du giver din krop de bedste betingelser for at holde sygdomme fra døren.

Kvinde drikker te og er sund og rask

STÆRKT IMMUNFORSVAR Få de bedste råd til at holde dig sygdomsfri – også i de kolde måneder.

Immunforsvaret er dit stærkeste våben mod de bakterier og virus, du hele tiden møder i din hverdag. Ikke mindst influenza, som jævnligt vender tilbage i nye varianter og spreder sig som en epidemi. Sygdommen, der giver feber, dårlig appetit og ondt i hele kroppen, kan være skyld i stribevis af sygedage, så der er god grund til at gøre alt for at bekæmpe den.

Drømmer du om færre sygedage og et stærkere immunforsvar? Så skal du spise disse 8 råvarer.

Du kan selvfølgelig være uheldig at opsnappe en virus eller bakterie, selv om du passer godt på dig selv. Men heldigvis kan du gøre en del for at mindske risikoen for dette.

Herunder giver vi dig ni stærke – og behagelige – råd til at booste dit immunforsvar, så du slipper for sengedage, sygemeldinger og irriterende træningsafbræk.

Er du (også) ramt af halsbetændelse? Tjek her, hvordan du bekæmper sygdommen

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background