Læs også

Sov godt

Spis dig i kampform

Frugt, bær og grønsager er proppet med antioxidanter, vitaminer og andre plantestoffer, der i et fantastisk samspil ikke blot styrker immunforsvaret, men også forebygger kræft, blodpropper, demens og sukkersyge.

14. april 2010 af I FORM

 • Spis dig i kampform ved at følge Middelhavskostens principper med masser af frugt, grønt, bælgfrugter, bær, fuldkornsprodukter, nødder, olivenolie, rapsolie og fisk samt moderat med magert kød og fedtfattige mejeriprodukter.


Det har aldrig været nemmere at spise grønt! Med en spiralizer kan du trylle alverdens grøntsager om til sund pasta. Lige nu får du en spiralizer + 3 numre af I FORM for KUN 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr.)!


 • Skær ned på rødt kød, halv- og helfabrikerede fødevarer, kiks, kager, fede mejeriprodukter, sodavand og andre sukkerbomber. De fremmer alle betændelse
  i kroppen og svækker dens indre robusthed. Mave-tarm-kanalen er fyldt med sunde bakterier, de såkaldte probiotika, der bl.a. omfatter mælkesyrebakterier. Forskning har vist, at mækesyrebakterier ud over at styrke fordøjelsesprocessen og forebygge maveinfektioner og andre sygdomme også har en betydning for immunsystemet. Bakterierne øger bl.a. produktionen af antistoffer og aktiverer de såkaldte makrofager, der begge er vigtige i kampen mod sygdomsbakterier. Mælkesyrebakterier finder du især i surmælksprodukter som yoghurt, kærnemælk, kefir og hytteost.

 • Gå efter bær, frugt og grønt med kraftige farver og/eller tyk skræl og stor overflade. Så får du flest aktive beskyttende stoffer, som især findes i plantens ydre. Forkæl fx dig selv med en kop varm hyldebærsaft.

I FORM anbefaler:

Sådan får du flere grøntsager – nemt og lækkert!

Har du også svært ved at komme op på de anbefalede 600 gram grønt om dagen? Så skal du have fingrene i en spiralizer!

For kun 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr.) får du lige nu en spiralizer + 3 numre af I FORM!

Denne geniale spiralizer kan blive din genvej til en sundere og slankere livsstil! Lige nu får du den + en grøntsagsskræller, urtekniv og 3 numre af Danmarks bedste sundheds-magasin I FORM til rabat-pris. Tjek tilbuddet her >>

Spiralizeren gør det legende let at få flere grøntsager, og du får nemt sneget flere grøntsager ind i hverdagen – også hos børnene. Med det smarte, lille køkkenredskab kan du nemlig trylle alverdens frugt og grøntsager om til flotte og sunde strimler. Prøv fx at udskifte den traditionelle pasta med squash- eller gulerodspasta. Så får du en masse sundt grønt og kan samtidig fortsætte med at spise alle dine yndlingsretter med pasta.

Hvad kan spiralizeren?

Spiralizeren er et smart lille køkkenredskab, der hurtigt omdanner din frugt og grønt til lange strimler af sundhed. Spiralizeren har ikke bare ét, men hele fire forskellige, skarpe blade. Med dem ved hånden vælger du selv, hvor tykke dine grøntsagsstrimler skal være. 

Den ene dag kan du lave ultratynde strimler af gulerod til salaten og den næste brede squash-strimler til kødsovsen.


VIDEO: Sådan laver du flotte, sunde strimler af dine grøntsager!

Så sund bliver du

Sundhedsgevinsterne står faktisk i kø, når du får en masse grøntsager indenbords. Glæd dig til at opnå:

 • Vægttab
 • Bedre fordøjelse
 • Stærkere immunforsvar
 • Mere energi
 • Mindre stress


YES, jeg vil gerne være mere sund! 

Send mig en spiralizer + 3 numre af I FORM for KUN 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr.)!


ALT dette får du

Slå til nu, så får du alt dette for KUN 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr.):

 • Stilren spiralizer – Kickstart din nye, sunde livsstil med masser af frugt og grønt.

 • Skræller og urtekniv – Det perfekte makkerpar til din nye spiralizer.

 • 3 nr. af I FORM – Glæd dig til masser af opskrifter på sund og lækker mad, træningsøvelser, ekspertråd og inspiration til en sund og glad livsstil. De første 3 numre følger med – du kan herefter til enhver tid opsige dit abonnement.

 • Det digitale tillæg "Sund aftensmad på under 30 min." – Propfyldt med sunde opskrifter, hvor du får brug for din nye spiralizer.

 • Ubegrænset digital adgang til I FORM via Wype-appen – Så kan du også læse I FORM, når du er på farten.

 • 3 ugers gratis adgang til Kostdagbogen

 • Gode rabatter på træningstøj i fordelsklubben Moreshop


Er du klar til et sundere liv?

Slå til og få pakken med spiralizeren for kun 99 kr. + 49,50 i porto (i alt 148,50 kr). Du sparer 471 kr! 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler