Træningsfavoritter: Aktivitetsarmbånd

Stem på din favorit i kategorien Aktivitetsarmbånd og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Pulsurets lillebror har de fleste af de motiverende funktioner og enkle brugerflader. Der er ikke noget at sige til, at så mange af jer har ét!

Sportsbuddy - Veryfit V1

Sportsbuddy er et passende navn til produktet her, for det er virkelig en ven for dig, der gerne vil holde et vågent øje med dine aktiviteter. Skridt, puls og søvn er de primære ting, der bliver målt, og det matcher godt med de flestes behov. Uret fås i fem farver, hvis du synes, det sorte bliver lidt for diskret og stilrent. Desuden er det vandtæt.

Læs mere om produktet her

Garmin - Vívosmart® 4

Fra baner i svømmehallen til timer i drømmeland – denne tracker er en tro følgesvend, der løbende vil holde dig opdateret og motiveret. Uret er simpelt både i look og brug og taler derfor til en bred målgruppe af motionister, der gerne vil tælle skridt, kalorier og alt det andet, der kan hjælpe sundheden på vej.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Fitbit - Charge 3

Fitbit kalder selv denne tracker for deres mest avancerede til dato, men heldigvis er den supersimpel at bruge. Uden de store dikkedarer fortæller den dig, hvor mange skridt du tager, hvor længe (og hvor godt) du sover, og hvor din puls befinder sig lige nu. Alt sammen interessant og motiverende viden – samlet i et klassisk og vandtæt design. 

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

LÆS OGSÅ: 5 måder, et aktivitetsur kan revolutionere din sundhed på

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: