TEST af sports-bh – sådan vælger du den bedste

Holder du styr på brysterne med en sports-bh, bliver din træning sjovere, uanset om du er til løb, yoga eller fitness. Men hvad er det nu lige en god sports-bh skal kunne? Få hjælp til at finde den perfekte til lige præcis din størrelse og træning – og læs vores store test.

Kvinde iført sports-bh.

DEN BEDSTE SPORTS BH | En god, støttende sports-bh er vigtig, når du træner, især for dig, der løber og hopper.

© iStock

En god sports-bh er en nødvendighed, hvis du vil undgå at dine bryster gør ondt og bliver slappere under træning.

Det kan dog være svært at finde ud af, hvilken der er bedst for dig, da der er mange forskellige slags i den store sports-bh jungle. En god sports-bh skal nemlig vælges efter bryststørrelse, type af træning, materiale – og selvfølgelig så den føles behagelig for netop dig.

Men hvordan finder du den rette størrelse sports-bh? Er den rar at have på? Passer størrelsen til din barm? Og hvor meget skal den støtte? Hvilken forskel er der på den til forskellig træning? Hvordan finder jeg en god nok sports-bh til en stor barm? Skal jeg vælge en dyr en? Og hvilken klarer sig bedst i test?

I FORM tester løbende forskellige sports-bh’er. De bliver bedømt ud fra pasformen, den lovede støtte samt selve materialet. Den optimale sports-bh afhænger især både af din skålstørrelse og dit aktivitetsniveau. Derfor tester vi tre slags sports-bh’er i kategorierne: med lav støtte, med medium støtte og med høj støtte. Få svar på dine spørgsmål og se test-vinderen her!

Sports-bh test – I FORM tester

1 Sports-bh test 2023


Sports-bh'er til lavintens træning


Fx yoga, pilates og udstrækning.

Hummel – Focus Seamless Sports Top

Størrelse: xs-xl. Pris: 279,95 kr.

Hummel sports-bh
© Hummel

Seamless er en spidskompetence hos Hummel. Og det er en af dem, vi sæt- ter pris på, for det er som regel lig med behageligt sportstøj. Og det lykkes da også langt hen ad vejen med denne dekorative sports-bh.

Fire bånd krydser på ryggen og samles i en ring. Smukt ser det ud, men det dekorative koster lidt på komforten, for båndene kan ikke justeres og gnaver en smule.

Det fleksible materiale har vi til gengæld ikke en finger at sætte på. Det har to lag, hvilket er godt for svedtransporten og for følelsen af støtte. Pasformen risikerer dog at blive for smal, hvis du har en stor barm. Er det ikke tilfældet, får du en flot bh til testens laveste pris

BEDST I TEST: Under Armour – Seamless Low Long Bra

Størrelse: xs-xl. Pris: 399 kr.

Under armour sports-bh
© Under Armour

Under Armour startede egentlig med at lave tøj, som NFL-spillere kunne have under “rustningerne”, men de kan også finde ud af at lave bh'er, som kvinder kan have under træningstøjet! Vi er vilde med pasformen. Det brede kantbånd under brysterne giver god støtte, og fortil holdes brysterne på plads af to indlæg, som kan tages ud under vask. Stropperne kan justeres, hvis barmen skal støttes yderligere.

Stoffet er ultrablødt og behageligt, og også uden for træningslokalet ville bh'en fungere fint under en T-shirt. Der diskes desuden op med gode detaljer som et område med struktureret mesh, der får brysterne til at sidde godt OG leder sveden videre.

Casall – Seamless Rib Padded Sports Bra

Størrelse: s-l. Pris: 600 kr.

Casall sports-bh
© Casall

Om det er farven eller snittet, der er mest indbydende, er svært at sige. Men vi er vilde med begge dele! Toppen har et bredt elastikbånd under brystet, som gør den behagelig – også som hverdags-bh, hvis man skulle få lyst til det. Strukturen i stoffet holder brystet fint på plads under rolig motion og bidrager til høj komfort og god svedtransport.

Det er lidt overraskende at finde justérbare stopper på en bh til lavintens træning. Men det gør bestemt ikke noget, for så kan der altid klemmes lidt ekstra støtte ud af den. Desværre danser indlæggene rundt, når du vasker bh'en. De kan sættes på plads igen, men det kræver lidt snilde.

Til mellemintens træning


Fx gåture, cykling, roning og styrketræning.

BEDST I TEST: Arc'teryx – Essent Bra Women's

Størrelse: 0-16. Pris: 499 kr.

Arc'teryx sports-bh
© Arc'teryx

Her har vi simpelthen fået fingre i en bh, der er designet til hiking. Og vi forstår hvorfor. Den er så komfortabel, at den næsten føles som en forlængelse af huden. Du kan således havd den på i flere timer ad gangen, uden at den generer. Det skyldes bl.a. det strækbare materiale, svedtransporten og luftcirkulationen mellem brysterne.

Støtten er rigtig passende til motionsformer med medium intensitet. Det gælder naturligvis vandring, men du kan også roligt bruge den i fitnesscenteret. Her kan du fx vise den smukke ryg frem med Y-formede stropper, der samles i et bredt rygstykke. Endnu en fed detalje, der kun er med til at øge bh'ens komfort.

Craft – Training Bra Classic

Størrelse: xs-xl. Pris: 300 kr.

Craft sports-bh
© Craft

Klassisk, praktisk, god! Det kunne snildt være reklamesloganet for Crafts klassiske sports-bh. Udskæringen er høj fortil, og på bagsiden sidder en klassisk bryderryg. Blæser designet os bagover? Nej. Men funktionaliteten fejler intet og trækker oplevelsen betydeligt op.

Stoffet, der er en blanding af polyester og elastan, og et skjult svedbånd rundt om brystkassen gør bh'en rar at svede i. Generelt er det bare sådan en sports-bh, vi har lyst til at have på til træning. Det gælder både, hvis vi skal styrketræne eller deltage i en holdtime i den rolige ende. Prisen på bh'en fortjener også at blive nævnt, for den er saftsuseme fin!

Newline – Beat Bra

Størrelse: xs -xxl. Pris: 299,95 kr.

Newline sports-bh
© Newline

Bh'en her er en ægte klassiker. Vi har set designet mange gange før, men hey, det er jo, fordi det virker. Pasformen med bryderryg er behagelig under træning og leverer fin støtte i medium-kategorien. Måske den endda kan klare en kort tur på løbebåndet? Der er et dobbeltlag for, som holder på sagerne og transporterer sveden fint væk fra kroppen.

Har du fylde på barmen, kan bh'en godt være lidt svær at få af og på. Den strammer godt til om brysterne, men det føles faktisk meget rart. Så til en pris på 300 kr. synes vi, at vi får rigtigt meget for pengene. Et opsigtsvækkende design med fede detaljer er bare ikke en af tingene.

Til højintens træning


Fx løb, CrossFit, dans og boldsport.

Hunkemöller – HKMX Level 3

Størrelse: 70B-95F. Pris: 349 kr.

Hunkemöller sports-bh
© Hunkemöller

Navnet siger næsten det hele: Bh'en er som skabt til at gå et “level” op og give den fuld gas. Den lukkes med lynlås på forsiden, og en sikkerhedslås sikrer, at den ikke springer op.

Den smukke ryg er justérbar og giver optimal støtte, for bh'en kan indstilles til lige præcis din krop. Således sidder brysterne lige, hvor de skal, men er de store, kan de godt føles, som om de bliver klemt en smule frem for at blive støttet på en naturlig måde.

Stoffet er glat og blødt og transporterer sveden fint væk. Du kan også vælge at lyne lidt op, hvis du har det meget varmt og stoler på sikkerhedslåsen. Vi oplevede i hvert fald ingen problemer med den.

Adidas – TLRD Impact Training High-Support Bh

Størrelse: xxs/A-xl/DD. Pris: 499 kr.

Adidas sports-bh
© Adidas

Adidas laver mesterlige sports-bh'er, og denne er ingen undtagelse. Der
er skruet helt op for støtten – også til en stor barm. Lukningen består af tre hægter på bagsiden, og stropperne kan justeres. De kan sågar krydses, hvis du foretrækker det. Udskæringen er relativt høj, hvilket er med til at give en følelse af komplet tryghed, som giver os mod på alt fra løb til trampolinspring.

Selve looket er vi ikke helt så forelskede i. Trods de formstøbte skåle giver bh'en ikke den smukkeste form. Men det ser vi som en lille detalje, eftersom alt andet fungerer. Det gælder fx også det ekstra lag stof, der transporterer sveden væk.

BEDST I TEST: Röhnisch – Zip Up Sportsbra

Størrelse: xs-xl. Pris: 499 kr.

Röhnisch sports-bh
© Röhnisch

Vi bøjer os i støvet! Det – og meget andet – kan vi gøre uden bekymringer i sports-bh'en her. Det er tydeligt, at Röhnisch forstår sig på at lave sportstøj til kvinder, for designet giver ikke bare fantastisk støtte – det giver også barmen en flot form. Det skyldes bl.a. de formstøbte skåle, som kan tages ud inden vask. Bh'en lukkes forpå med en lynlås.

Materialet er ualmindeligt blødt, elastisk og svedtransporterende. Stropperne krydser på ryggen og har laserskårne kanter. Det lyder fancy og betyder bare, at de er ekstra behagelige. Ja, faktisk har vi det så rart i bh'en, at vi har lyst til at bruge den uden for træningslokalet.

2 Sports-bh test 2022


Sports-bh'er til lavintens træning


Fx yoga, pilates og udstrækning.

Planet NUSA – Box1 Power

Størrelse: xxs-xl. Pris: 450 kr.

Planet nusa sports-bh
© Planet Nusa

Denne simple sag er ualmindelig rar at have på, da stoffet er ekstraordinært blødt. Det gælder i øvrigt også de fleste andre produkter fra Planet NUSA. Bh'en er lavet af 100 procent genanvendt materiale. Den er enkel i form og design og tilbyder ikke synderlig stor støtte ud over den, som stoffet bidrager med. Derfor egner bh'en sig bedst til rolig motion.

Her får du dog masser af glæde af den, da det bløde stof har en nærmest kølende effekt. Det er dog også så tyndt, at en strittende brystvorte ikke skjules. Stropperne krydser på ryggen og giver en flot pasform. Som de fleste lavintens-bh'er kan den ikke justeres, så pasformen skal sidde lige i skabet, når du tager den på.

BEDST I TEST: Hummel – Clea Seamless Sports Top

Størrelse: xs-xl. Pris: 249,95 kr.

Hummel sports-bh
© Hummel

Man nænner faktisk ikke at tage denne bh af igen. Dels er den super-pæn og sidder godt, og så er den også ultrabehagelig at have på. Den tages over hovedet så nemt som ingenting på grund af det fleksible stretchstof. Lameller i syningerne gør, at den støtter både under og rundt om brystet og tilmed former et flot bryst. Stropperne kan du nemt justere frem og tilbage og dermed opnå den rette støtte.

Kantbåndet i omkredsen er tilpas tykt til, at det giver høj komfort, god svedtransport og fin støtte. Zoner i meshstof i siden, mellem og under brysterne sørger for at transportere sveden væk fra kroppen. Så hvis du mangler en rigtig pleaser af en bh til de rolige træningsture, så har du vist fundet en vinder.

Newline – Core Athletic Sports Top

Størrelse: xs-xl. Pris: 250 kr.

Newline sports-bh
© Newline

Mere klassisk bliver det ikke. En sports-bh med lav støtte, præcis som du kender dem bedst. Denne kan endda snige sig op på lav-medium støtte, fordi stoffet er så tykt og holder fint på brystet.

Det fleksible materiale og bryderryggen gør, at bevægelsesfriheden er helt i top, når først du får den på. Og sveder du, suger stoffet det til sig og efterlader dig kun fugtig mellem brysterne, hvor der ikke er noget midterstykke til at presse indad mod huden. Helt forventeligt af en bh med lav støtte.

Dog er den meget stram at få på og af,så det skal du være indstillet på, ligesom du skal kunne lide, at bh'en sidder tæt. Men så får du også en fin træningsmakker til en mere end fair pris.

Sports-bh'er til mellemintens træning


Fx gåture, cykling, roning eller styrketræning

Hunkemöller – White All Star Sports Bra Level 2

Størrelse: 70B-95F. Pris: 349,99 kr.

Hunkemoller sports-bh
© Hunkemöller

De formstøbte skåle leverer en super pasform. Læg dertil tre hægter i ryggen, og bum: Du har et styk velsiddende bh! De brede, justérbare stropper står for støtten. Bh'en tages på over hovedet, og den er komfortabel at have på, da den hverken strammer eller klemmer.

Dog kan syningen ved elastikken i omkredsen godt kradse lidt, når du sveder. Meshstoffet, der danner bryderryggen, bidrager til ekstra åndbarhed, og stoffet er generelt svedtransporterende. Her har vi en ægte lækkerbisken, der sidder, som den skal, til en billig penge. Vi lover, at din barm ikke bare vil føles godt. Den vil også tage sig godt ud.

BEDST I TEST: Eyda – Jasmin Sports Bra

Størrelse: xs-xxl. Pris: 399 kr.

Eyda sports-bh
© Eyda

Denne enkle og smarte bh har lidt af det hele, og når det kommer til komfort, får den topkarakter. Den er nem at få på og behagelig at træne i, uanset om du løber eller styrketræner. Materialet er en blanding af nylon og spandex, og sidstnævnte gør den superblød. De regulérbare stropper krydser på ryggen og giver god støtte og en smuk ryg.

De tre hægter i omkredsen og den høje hals bidrager også til støtte og god pasform. Bh'en kan derfor nemt bruges til højintensitet. De formstøbte skåle har udtagelige indlæg, der har det med at slippe fri i vaskemaskinen, men nemt kan sættes i igen. Alt i alt en klædelig bh, der sidder godt og suger sved, som den skal.

Only – Daisy Seamless Sports Bra

Størrelse: xs-xl. Pris: 149,95 kr.

Only sports-bh
© Only

El clasico! Vi har set bh'en i mange farver gennem årene, og den ryger næppe ud af sortimentet. Det er der flere grunde til. Den er nem at få på, og så har den en god pasform og er behagelig at have på. Støtten er dog i den lave ende af skalaen, så hold dig fra for mange hoppende bevægelser i den.

Bh'en er vævet i sømløst stof, dvs. i ét stort stykke. Den suger sveden godt til sig, men stoffet holder også på varmen, så hvis du har det med at svede meget, bliver der hurtigt varmt omkring brystet. Bh'en har bryderryg og formstøbte indlæg, der giver en flot runding på brystet. Desværre er indlæggene noget vildfarne, når man vasker den. Designmæssigt larmer den på ingen måde.

Sports-bh'er til højintens træning


Fx løb, aerobic, boksning eller boldsport

Pure Lime – Compression Bra High Impact

Størrelse: 65A-100J. Pris: 499 kr.

Pure lime sports-bh
© Pure Lime

Denne bh lægger op til sublim støtte. Den har justerbare, polstrede skulderstropper, så du undgår gnavemærker, hvis barmen er tung. Stropperne kan samles mellem skulderbladene med en lille hægte for endnu mere støtte og kan nemt hægtes sammen, inden du sætter i en spurt. Fortil adskilles de formstøbte skåle af antistretch, som også støtter, da stoffet ikke giver sig.

Bh'en er behagelig at have på, og du kan være tryg ved, at brysterne ikke hopper nogen steder. Materialet er såkaldt Coolmax, som leder sveden formidabelt væk fra huden, men da der ikke er padding i skålene til at tage sveden, bliver bh'en hurtigt kølig, når du går fra cardio til styrketræning. Alt i alt en fortræffelig bh til dig, der har en stor barm.

BEDST I TEST: Adidas – Fast Impact Luxe Run High-Support bh

Størrelse: 65A-105DD. Pris: 699 kr.

Adidas sports-bh
© Adidas

Adidas har flottet sig med denne sports-bh, der støtter på alle tænkelige måder. Et stort forskningsprojekt ligger bag tilblivelsen af bh'en, og det skinner igennem. Materialet er glat, komfortabelt og transporterer fint sveden væk fra kroppen, alt imens du med et snuptag kan justere stropperne.

Bh'en tages på over hovedet, og med justérbare hægter i brystbåndet lukkes den fortil. Det skal man lige lære, men efter nogle forsøg sidder den i skabet. Har du en særlig stor barm, kan det godt drille lidt med at få hægterne i de rigtige huller i brystbåndet. Der er også justérbare hægter ved skuldrene. Du får en hel del for pengene, da du netop kan justere alt efter din intensitet.

Casall – High Impact Sports Bra

Størrelse: 70C-95G. Pris: 600 kr.

Casall sports-bh
© Casall

Bh'en er som skabt til, at du kan give den fuld gas til din højintensitetstræning. Den tages på som en almindelig bh og er både udstyret med et sæt hægter mellem skulderbladene og et nederst i omkredsen. Det gør en verden til forskel, når det kommer til støtte, da brysterne, uanset størrelse, støttes fra flere sider.

Hermed kan du føle dig tryg ved al form for højintensitetstræning. Brysterne sidder, hvor de skal. Stropperne er nemme at justere, og materialet er glat, komfortabelt og transporterer fint sveden væk fra kroppen. Designet er lidt neutralt. Denne sports-bh gør det supergodt, når det kommer til støtte og komfort.

3 Sports-bh test 2020


Med lav støtte:

 • Björn Borg – Solids Sahara Soft Top
 • Kari Traa – Sol Flush
 • Craft – Charge Cropped Mesh Singlet

Med medium støtte:

 • Brooks – Dare Racerback Run Bra
 • Newline – Essential Bra Top
 • Adidas – Don’t Rest Branded Bra

Med høj støtte:

 • Change – Sports Bra
 • Triumph – Triaction Control Lite
 • Move by Conturelle – Power Motion

Hvem blev vinder af vores test af sports-bh i de forskellige kategorier? Klik på "Hent artikel" herunder og se hele testen.

4 Sports-bh test 2019


Med lav støtte:

 • Kari Traa sports-bh – VAR
 • Hummel – Sue Seamless Sports Top
 • Nike – Support Sports Bra

Med medium støtte:

 • Asics – Color Block Bra 2
 • Only Play – Martine Seamless Sports Bra
 • Move by Conturelle – Fitness Motion

Med høj støtte:

 • Triumph – Triaction Magic Motion Pro
 • Hunkemöller – HKMX The Elite sports-bh level 3
 • Endurance – Athlecia Magnolia W Sports Bra

Hvem blev vinder af vores test af sports-bh i de forskellige kategorier? Klik på "Hent artikel" herunder og se hele testen.

5 Sports-bh test 2018


Med lav støtte

 • Nike – Indy Soft Bra
 • Casall – Smooth Sports Bra
 • Hummel – Sue Seamless Sports Top

Med medium støtte

 • Puma – Ace Ultimate Bra M
 • Franchise Strappy Br – Franchise Strappy Bra
 • Under Armour – Breathelux Perforated Mid

Med høj støtte

 • Change – Sports Bra
 • Triumph – Triaction Magic Motion
 • Kari Traa – Frigg

Hvem blev vinder af vores test af sports-bh i de forskellige kategorier? Klik på "Hent artikel" herunder og se hele testen.

6 Derfor skal du bruge sports-bh


Op til 78 procent! Så meget kan en god sports-bh mindske dine brysters bevægelse, når du løber eller hopper.

Afhængigt af dine brysters fasthed og størrelse bevæger de sig op til 9 cm for hvert løbeskridt, viser en britisk undersøgelse. I en god sports-bh bevæger brysterne sig kun 2 cm, mens de med en almindelig bh vil bevæge sig omkring 5,5 cm.

Uden en sports-bh til træning vil dine bryster bevæge sig både op og ned, fra side til side og ind og ud. En sådan “karruseltur” kan meget let komme til at gøre ondt, fordi tyngdekraften hiver og slider i brysterne. Samtidig bliver dit bindevæv slappere, hvilket betyder, at dine bryster kommer til at hænge mere, og at de dermed vil kunne bevæge sig endnu mere, når du træner.

Jo større bryster, des mere bevægelse og jo større behov for støtte fra en sports-bh. Men mange kvinder med mindre bryster tror fejlagtigt, at de ikke behøver at støtte deres bryster med en sports-bh. ALLE kvinder bør imidlertid bruge en sports-bh, for selv små bryster kan bevæge sig rigtig meget, når de udsættes for fx løb og hop.

VIDEO – Se, hvordan dine bryster hopper:

7 Hvad skal en sports-bh kunne?


Den bedste sports-bh er faktisk den, du slet ikke mærker, du har på: Sports-bh'en skal støtte brysterne uden at stramme – selv under de højeste knæløft og hurtigste intervaller. Her er 4 krav:

 • Den skal have brede, polstrede stropper: Smalle stropper har tendens til at gnave i skulderen under længerevarende træning.

 • Den skal have justeringsmuligheder: Sports-bh'en skal optimalt kunne justeres i både skulderstropper og omkreds.

 • Den kan have adskilte skåle: Det er en fordel med adskilte skåle i din sports-bh, så dine bryster ikke rører hinanden under træningen. Det giver en bedre støtte, og du undgår sved i kavalergangen.

 • Den skal være i åndbart materiale: Stoffet skal give huden lov til at ånde og skal transportere sveden væk fra huden.

LÆS OGSÅ: I FORM tester løbejakker – sådan finder du den rette løbejakke

8 Vælg sports-bh efter din bryststørrelse


 • Til et stort barm: Hvis du har en større barm er det ekstra vigtigt, at din sports-bh kan åbnes helt og ikke er en af de modeller, der skal trækkes ned over hovedet. Det er ikke særlig fedt at stå i et omklædningsrum og bakse med at få mast en stram sports-bh ned over ens store bryster. Brede stropper er ligeledes ekstra vigtige for en sports-bh til en stor barm for at undgå gnavemærker i skuldrene.

LÆS OGSÅ: Sports bh til stor barm – det skal du gå efter

 • Til et lille barm: For dig med en lille barm kan det måske være rart med formstøbte skåle eller lidt ekstra fylde fremfor en sports-bh, der maser din lille barm ekstra flad. Ønsker du stor bevægelsesfrihed, kan du kigge efter en sports-bh med bryderryg, ligesom en bred elastik under barmen giver god støtte og føles behagelig for de fleste. Ligger du meget på ryggen under din træning, fx ved yoga eller pilates, så undgå en sports-bh med hægter bagpå, som kan genere, når du ligger ned.

9 Vælg sports-bh efter din træning


Inden du køber en sports-bh, skal du gøre dig klart, hvilken slags træning, den skal bruges til. Du kan nemlig få sports-bh med både lav, medium og høj støtte alt efter hvor intens din træning er i forhold til bevægelser og hop.

 • Med lav støtte: Har du altid mindst én fod i gulvet til træning, vil en sports-bh med lav støtte være velegnet. En sports-bh med lav støtte er generelt bedst til små bryster og træningspas, hvor der er meget få hop, og hvor bevægelserne er langsomme, fx gang, spinning eller yoga.

 • Med medium støtte: Som navnet antyder, er bh'er i denne kategori en mellemting mellem sports-bh med lav og høj støtte. De kan derfor bruges af både store og små bryster og egner sig især til træning, hvor du ikke hopper alt for meget, fx styrketræning eller holdtræning uden hop.

 • Med høj støtte: Jo større skålstørrelse du bruger, og jo flere hoppebevægelser du laver til træning, jo mere støtte og større krav skal du stille til din sports-bh. Har du en stor barm, eller dyrker du højintens træning, skal du derfor vælge en sports-bh med høj støtte. Det er fx til løb, håndbold, HIIT og holdtræning med hop.

Dyrker du flere træningsformer, kan vi anbefale at investere i flere forskellige sports-bh'er. Så slipper du både for at vaske din sports-bh efter hver træning, og du er sikker på at opnå den optimale støtte. Vil du kun købe én sports-bh, anbefaler vi, at du anskaffer dig en med høj støtte.

10 Hvordan tjekker jeg min sports-bh i prøverummet?


Det er vigtigt, at du prøver din sports-bh, inden du køber den, for hvis den ikke kan indstilles perfekt til dine bryster, opnår du ikke den optimale støtte. Men først gælder det om at finde den rigtige størrelse.

Er du i tvivl om din sports-bh sidder rigtigt?

Hvis du er i tvivl om, hvordan din sports-bh skal sidde, så er det en rigtig god idé at bede om hjælp i forretningen. I en australsk undersøgelse, hvor forskere testede kvinders valg af sports-bh, viste det sig nemlig, at 85 pct. havde valgt en forkert størrelse eller pasform.

11 Skal jeg vælge en dyr eller billig sports-bh?


Det er vigtigt at passe på din bryster under træning, så du ikke slider på dem. Og det kræver en god sports-bh – men en god sports-bh er også dyr.

Det er derfor ekstra vigtigt at give god tid, når du skal vælge den rette. Du skal have tid nok til at finde den rigtige størrelse eller model, indstille sports-bh’en, så den passer perfekt og få den hjælp, som du har brug for.

12 Hvor tit skal jeg udskifte min sports-bh?


Det er ikke altid til at se de oplagte tegn på en slidt sports-bh, men hvis du træner eller løber tre gange ugentligt, så kan du regne med en holdbarhed på 6-12 måneder. Herefter vil stoffet begynde at miste noget af sin elasticitet, og dermed vil støtten gradvist blive forringet.