Sunde opskrifter Aftensmad Blomkålspi... Blomkålspizza med parmaskinke 50 minutter Ved at bytte mel ud med blomkål kan du spare 200 kalorier på din pizza. Få opskriften på blomkålspizza her. Af I FORM-redaktionen 10. oktober 2016 Blomkålspizza Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 125 g blomkål ½ dl lunkent vand ¼ pk. gær ⅓ tsk. salt 1½ små æg eller 2 store 1 dl fuldkornshvedemel Tomatpuré Hvidløg Frisk oregano til pynt Parmaskinke uden fedtkant Artiskokhjerter Lidt revet ost Evt. frisk ananas Sådan laver du blomkålspizzaen Kør blomkålen til en helt fin struktur i din foodprocessor. Rør gæren ud i vandet, og kom herefter æggene i, og pisk rundt. Bland blomkål og salt ned i blandingen, og kom til sidst melet i. Dejen skal være til at smøre ud på bagepladen (nemmest på bagepapir), så den må ikke være for fast. Bag blomkålspizzabunden i 15 min. Smør tomatpuré, rørt op med hvidløg og oregano, på blomkålsbunden. Kom parmaskinke, artiskokhjerter og frisk ananas ovenpå blomkålspizzaen, og drys med lidt ost. Bag blomkålspizzaen i 10 min. ved 200 grader. Pynt med oregano inden servering. KålPizzaBlomkål