Læs også

Blomkål

Blomkål

Blomkålspizza med parmaskinke

Ved at bytte mel ud med blomkål kan du spare 200 kalorier på din pizza. Få opskriften på blomkålspizza her.

Blomkålspizza

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 25 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Tid i alt: 50 minutter

INGREDIENSER

250 g blomkål

1¼ dl lunkent vand

½ pk. gær

2/3 tsk. salt

3 små æg eller 2 store

2-3 dl fuldkornshvedemel

Tomatpuré

Hvidløg

Frisk oregano til pynt

Parmaskinke uden fedtkant

Artiskokhjerter

Lidt revet ost

Evt. frisk ananas

Sådan laver du blomkålspizzaen

  • Kør blomkålen til en helt fin struktur i din foodprocessor.
  • Rør gæren ud i vandet, og kom herefter æggene i, og pisk rundt. Bland blomkål og salt ned i blandingen, og kom til sidst melet i.
  • Dejen skal være til at smøre ud på bagepladen (nemmest på bagepapir), så den må ikke være for fast.
  • Bag blomkålspizzabunden i 15 min.
  • Smør tomatpuré, rørt op med hvidløg og oregano, på blomkålsbunden.
  • Kom parmaskinke, artiskokhjerter og frisk ananas ovenpå blomkålspizzaen, og drys med lidt ost.
  • Bag blomkålspizzaen i 10 min. ved 200 grader. Pynt med oregano inden servering.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: