Blomkålspizza
BlomkålspizzaHvad med en blomkålspizza med laks?

Blomkålspizza med laks

Den lækre bund af blomkål er et godt alternativ til den almindelige pizzabund.

5. december 2019 af Michelle Kristensen (opskrift)

Blomkålspizza med laks–opskrift

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 35 minutter

Tid i alt: 50 minutter

INGREDIENSER

Bund til blomkålspizza

1 blomkålshoved

3 æg

2 fed hvidløg

½ tsk. havsalt

½ tsk. friskkværnet peber

Evt. 1 spsk. fiberHUSK (loppefrøskaller - kan undlades)

Fyld til blomkålspizza

1 pakke Philadelphiaost

1 spsk. frisk og finthakket dild

1 spsk. citronsaft

200 g røget laks

1 spsk. kapers

1 lille rødløg skåret i skiver

2 friske dadler (tag stenen ud)

Sådan laver du blomkålspizza med laks

  • Kør blomkål i foodprocessoren, så det bliver til smulder, og tilsæt de øvrige ingredienser til pizzadejen.
  • Form 8 små runde blomkålspizzaer, og sæt dem på en bageplade. Bag pizzabundene i 30-35 min. ved 175 grader.
  • Smør Philadelphia på blomkålsbundene, skær fyldet ud, fordel det på bundene og server.


Næringsindhold i blomkålspizza, pr. person

Energi: 274 kcal

Protein: 21,5 g

Fedt: 15 g

Kulhydrat: 14 g

Kostfibre: 4,25 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: