Blomkålspizza med laks

50 minutter
274 kcal

Den lækre bund af blomkål er et godt alternativ til den almindelige pizzabund.

Blomkålspizza

BLOMKÅLSPIZZA Hvad med en blomkålspizza med laks?

Blomkålspizza med laks–opskrift

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Bund til blomkålspizza

  • ½ blomkålshoved
  • æg
  • 1 fed hvidløg
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ tsk. friskkværnet peber
  • spsk. fiberHUSK (loppefrøskaller - kan undlades)

Fyld til blomkålspizza

  • ½ pak. Philadelphiaost
  • ½ spsk. frisk og finthakket dild
  • ½ spsk. citronsaft
  • 100 g røget laks
  • ½ spsk. kapers
  • ½ lille rødløg skåret i skiver
  • 1 friske dadler (tag stenen ud)

Sådan laver du blomkålspizza med laks

  • Kør blomkål i foodprocessoren, så det bliver til smulder, og tilsæt de øvrige ingredienser til pizzadejen.

  • Form 8 små runde blomkålspizzaer, og sæt dem på en bageplade. Bag pizzabundene i 30-35 min. ved 175 grader.

  • Smør Philadelphia på blomkålsbundene, skær fyldet ud, fordel det på bundene og server.