7 veje til MERE SPINAT
I smoothies: Smid 1-2 håndfulde spinatblade med i blenderen. Hvis du bruger frosne spinatkugler, behøver du ikke at tilføje isterninger.
I pandekager: Blend din pandekagedej, og kom en håndfuld spinat med i blenderen.
I salater: Brug spinatblade i dine salater som et sundt alternativ til iceberg.
I risotto: Vend spinatblade rundt i den færdige risotto lige inden servering sammen med parmesanost og evt. ristede svampe.
I omeletter: Vend spinaten på en pande, til den “klasker sammen”, og hæld så æggemassen over, og lad den stivne.
I fiskeretter. Lav et lag af optøet, afdryppet spinat i en lakselasagne, rul spinat ind i rødspættefileter, eller brug det som en sund bund til din ovnbagte torsk.
I brød og boller. Kom finthakket spinat – enten friske blade eller optøet og vredet fri for væde – i dejskålen sammen med de øvrige ingredienser.